Netjes Behandeld

Netjes behandeld, reële prijzen en goede communicatie. bosje bloemen was leuk geweest ( lol )

Zeer oplossingsgericht Team

Zowel Arjan als Niels maken van een issue m.b.t. mijn Audi geen groter probleem dan nodig is maar lossen het terdege op. Dank daarvoor.

Degelijke service

Eind vorige maand mijn eigen auto ingeleverd en een auto van hen gekocht. Duidelijke, vriendelijke communicatie. Auto werd netjes onderhouden opgeleverd.

zeer correct en open gesprek

Zeer correct en een eerlijk en vertrouwd zaken doen

Echt full service met een glimlach!

Deze week een auto gekocht bij Niels. Hele fijne no-nonsens communicatie en erg oplossingsgericht op het moment dat er een aantal onverwachte uitdagingen waren. Ondanks dat ik meerdere audi dealers in mijn directe omgeving heb zal ik graag een klein uurtje rijden om mijn onderhoud ook hier uit te laten voeren. Bedankt Niels en ik kijk uit naar de levering van mijn auto morgen.

Top begrip en klantvriendelijk

Zeer positief

Reparatie werd meteen verricht

Nadat mijn autoa accu het had begeven kon deze meteen worden vervangen. Na een half uurtje kon ik de weg weer op.

Heel fijn vertrouwd bedrijf

Altijd erg klantvriendelijk en professioneel! De auto was zelfs mooi gewassen na de keuring. Dat vind ik nou echt topservice !!

Fijn bedrijf met eerlijke behandeling

Wij zijn vriendelijk ontvangen. Er werd uitgebreid de tijd gegeven en alles op basis van vertrouwen

De schatkamer van Sinterklaas voor autoliefhebbers

We waren tijdens de lock down op zoek naar een leuke cabrio voor de zomer, maar werden met diverse opdringerige autoverkoper geconfronteerd die nog even snel een autootje wilden scoren. Bij van Houtem autobedrijf troffen we allerlei prachtige automobielen, waardoor wij de indruk kregen in de schatkamer van Sinterklaas voor autoliefhebbers te zijn beland. Ze boden ons alle ruimte rustig een goede indruk van de auto te krijgen en werd beslist geen druk uitgeoefend snel een beslissing te nemen. Al onze opmerkingen over de auto werden zeer serieus genomen en voor onze extra wensen werden adequate oplossingen geboden. Kortom een aanrader als je een jong gebruikte bijzondere occasion zoekt.

No nonsense goede service

Online afspraak gemaakt voor winterbandenwissel. Snel geregeld

perfect

Goed geholpen

netjes en snel geholpen

netjes en snel geholpen

Deskundig en plezierig bedrijf!

Deskundig en plezierig bedrijf!

Goed geholpen

Professioneel

Gastvrij, mooie zaak en vakkundige verkoper !

Probleem aan de auto is netjes opgelost

Het werk aan de auto is goed gedaan. Echter toen ik de auto bracht werd me verteld dat er wel even op kon wachten. Echter duurde de reparatie een uur. Als ik dat had geweten, was ik naar huis op en neer gelopen en had ik mijn tijd nuttig kunnen gebruiken.

correct en snel

1e afspraak vergeten, maar toen ik later weer een af maakte werd die ook meteen na een paar dagen weer gemaakt en er werd niet gemopperd. alles weer correct opgelost.

Zeer tevreden met de service

Afgelopen week een gebruikt panoramadak in mijn auto laten inbouwen vanwege een defect in het originele dak, gemaild voor een offerte, kreeg binnen een dag reactie met een zeer net aanbod. 2 dagen later kon het dak al ingebouwd worden erg snel en zeer netjes gedaan, vanwege de prijsafspraak werd er netjes gebeld toen er extra kosten gemaakt moesten worden vanwege een onderdeel. Mijn dak heeft het nog nooit zo soepel gedaan en bovendien ook nog 1 jaar garantie hierop gekregen! Al met al zeer te spreken over dit bedrijf en de services!

prima bedrijf om zaken mee te doen

vriendelijk en netjes bedrijf. zijn eerst geholpen door Niels en dit naar volle tevredenheid . we hadden nogal wat vragen over aan te schaffen auto en Niels was steeds bereid om dit rustig en correct te beantwoorden. bij aflevering was Niels vrij en zijn we geholpen door Arjan en alle afspraken zijn volledig nagekomen . tot onze verbazing was tank ook nog tot helft gevuld, wat we nog nooit hadden gehad bij aankoop van auto ( we zijn in de 60 ,dus niet eerste auto)

geweldig

goede service en goed geholpen

Vriendelijke mensen, prima service

Mooie dikke Audi gekocht bij Arjan van Houtum. Had wat extra wensen, auto is keurig afgeleverd. Geen enkele aan- of opmerking. Kortom, prima bedrijf!

Niks mis mee.

Goed geholpen. Bereid om wat extra vragen te beantwoorden. Goede service. Vriendelijk personeel.

prima garage

accuraat in afspraken, goede ontvangst, duidelijk in de communicatie, kortom een prima garage

De Vlonder 7

5427 DB Boekel