APK: snel geregeld, volgens afspraak, Klaar terwijl u wacht.

Goed bedrijf

Snel en vakkundig!

Zeer goede vakgarage

Zeer deskundige en fijne vakgarage

OK

Kan altijd op korte termijn terecht. Professioneel

Kwaliteit, klantgericht en service!

Wij kopen niet elke jaar een (tweedehands) auto. Dus als je per toeval bij “auto van houtum” terecht komt is dit wel een openbaring. Er is snel contact met Arjan en informatie over de auto. In deze bijzondere coronatijd zelfs de mogelijkheid een proefrit aan huis te maken. “No -nonsens” mentaliteit om de auto nog te keuren en met die inzichten meteen afspraken te maken. Gewoon doen wat ze zeggen. De auto wilde we graag direct ophalen maar het verkeer zat even niet mee... Geen probleem daar stond Frank die Niels had afgelost. De auto hebben we inmiddels twee weken in bezit. Ook eventuele kleine gebreken worden zonodig direct opgelost. Of een garage bezoek wordt direct ingepland. We hebben nog garantie en wonen niet in de buurt. Voor mij draait ook veel om communicatie. Dat geeft vertrouwen. Tot nu toe zeer tevreden. Arjan, Frank en Niels alvast dank en tot binnenkort.

Prima garage waar service nog hoog in het vaandel staat

3-4 jaar geleden hier een Tesla Model S als occasion gekocht. Daarna “blijven plakken” voor service en APK. Prima service en fijn bedrijf waar je echt nog op een eerlijke manier goed geholpen wordt. Voor mij een stukje rijden maar prima de extra afstand waard voor onderhoud aan mijn Tesla.

Netjes Behandeld

Netjes behandeld, reële prijzen en goede communicatie. bosje bloemen was leuk geweest ( lol )

Zeer oplossingsgericht Team

Zowel Arjan als Niels maken van een issue m.b.t. mijn Audi geen groter probleem dan nodig is maar lossen het terdege op. Dank daarvoor.

Degelijke service

Eind vorige maand mijn eigen auto ingeleverd en een auto van hen gekocht. Duidelijke, vriendelijke communicatie. Auto werd netjes onderhouden opgeleverd.

zeer correct en open gesprek

Zeer correct en een eerlijk en vertrouwd zaken doen

Echt full service met een glimlach!

Deze week een auto gekocht bij Niels. Hele fijne no-nonsens communicatie en erg oplossingsgericht op het moment dat er een aantal onverwachte uitdagingen waren. Ondanks dat ik meerdere audi dealers in mijn directe omgeving heb zal ik graag een klein uurtje rijden om mijn onderhoud ook hier uit te laten voeren. Bedankt Niels en ik kijk uit naar de levering van mijn auto morgen.

Top begrip en klantvriendelijk

Zeer positief

Reparatie werd meteen verricht

Nadat mijn autoa accu het had begeven kon deze meteen worden vervangen. Na een half uurtje kon ik de weg weer op.

Heel fijn vertrouwd bedrijf

Altijd erg klantvriendelijk en professioneel! De auto was zelfs mooi gewassen na de keuring. Dat vind ik nou echt topservice !!

Fijn bedrijf met eerlijke behandeling

Wij zijn vriendelijk ontvangen. Er werd uitgebreid de tijd gegeven en alles op basis van vertrouwen

De schatkamer van Sinterklaas voor autoliefhebbers

We waren tijdens de lock down op zoek naar een leuke cabrio voor de zomer, maar werden met diverse opdringerige autoverkoper geconfronteerd die nog even snel een autootje wilden scoren. Bij van Houtem autobedrijf troffen we allerlei prachtige automobielen, waardoor wij de indruk kregen in de schatkamer van Sinterklaas voor autoliefhebbers te zijn beland. Ze boden ons alle ruimte rustig een goede indruk van de auto te krijgen en werd beslist geen druk uitgeoefend snel een beslissing te nemen. Al onze opmerkingen over de auto werden zeer serieus genomen en voor onze extra wensen werden adequate oplossingen geboden. Kortom een aanrader als je een jong gebruikte bijzondere occasion zoekt.

No nonsense goede service

Online afspraak gemaakt voor winterbandenwissel. Snel geregeld

perfect

Goed geholpen

netjes en snel geholpen

netjes en snel geholpen

Deskundig en plezierig bedrijf!

Deskundig en plezierig bedrijf!

Goed geholpen

Professioneel

Gastvrij, mooie zaak en vakkundige verkoper !

Probleem aan de auto is netjes opgelost

Het werk aan de auto is goed gedaan. Echter toen ik de auto bracht werd me verteld dat er wel even op kon wachten. Echter duurde de reparatie een uur. Als ik dat had geweten, was ik naar huis op en neer gelopen en had ik mijn tijd nuttig kunnen gebruiken.

correct en snel

1e afspraak vergeten, maar toen ik later weer een af maakte werd die ook meteen na een paar dagen weer gemaakt en er werd niet gemopperd. alles weer correct opgelost.

De Vlonder 7

5427 DB Boekel