Komt zeer betrouwbaar over. Redelijke inruilprijs.

Verkoper Niels is zeer professioneel en aangenaam om mee te handelen. Denkt mee en geeft een betrouwbaar gevoel dat eventuele 'problemen' in de toekomst vakkundig opgelost worden. Al met al een aanrader om een auto aan te schaffen!

Fijn bedrijf

Top bedrijf, we zijn goed geholpen bij het kopen van een auto. Hele aardige mensen en helemaal niet opdringerig. Zou hier zeker weer naartoe gaan!

Full Service is het zeker

Ik heb bij Houtum een Passat GTE facelift gekocht. Een hele mooie uitvoering die ik héél graag wilde hebben. De deal was snel gemaakt kreeg een mooie prijs voor mijn oude Passat. Ze hebben keurig mijn 19 inch wielset overgeplaatst en gelijk uitgebalanceerd. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen die een mooi auto wil kopen van de V.A.G. Group. Dit is namelijk een specialist!

Ik ben zowel door de automonteur als het baliepersoneel uitstekend behandeld

Snel geholpen, auto netjes en goede prijs.

Bij Houtum geweest voor een Volkswagen occasion. Ik kon snel terecht, auto zag er netjes uit en de deal was snel gemaakt. Jammer dat de centrale vergrendeling niet goed functioneert (1 deur doet niet mee) Dit hadden ze bij het klaarmaken voor de aflevering wel mogen opmerken en repareren

Bij het invoeren van mijn Audi A6 ben ik door Niels prima geholpen

Goed geholpen

Goed geholpen

Autobedrijf dat vertrouwen uitstraalt

Op zoek naar een andere auto maakten we via internet kennis met autobedrijf van Houtum. Op een inruil bod aanvraag via hun keurige website werd snel gereageerd. Via whatsapp daarna kennisgemaakt met verkoper Niels en een afspraak gemaakt voor een testrit 's-avonds. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen, nam Niels uitgebreid de tijd om ons over de auto te informeren en konden we vervolgens een testrit maken. Na de geslaagde testrit kwamen we snel tot zaken en een paar dagen later werd onze nieuwe aanwinst in nieuwstaat afgeleverd. Niels, bedankt voor je vriendelijke en ongedwongen benadering. Het was prettig zaken doen met autobedrijf van Houtum!

Top autobedrijf en zeer goede service

Dit zijn zeer vriendelijke verkopers en voldoen aan de wensen van de klant

Fijne service.

Goed en vakkundig geholpen aan een nette occasion

Service beurt en APK. Van te voren netjes een prijsopgaaf gekregen en dat klopte vrij aardig. Vriendelijk personeel, volgens jaar weer terug!

Aardige mensen, ik kom hier terug voir een nieuwe wagen

Top Service

Top service. Er wordt echt meegedacht met de klant naar een oplossing.

Prima service, aardige mensen

Goede ervaring, netjes volgens afspraak

Vriendelijk, eerlijk, met een voor beide partijen redelijke deal.

Met inruil van onze elektrische Renault gekozen voor een auto met grotere actieradius. Deze voldoet aan de verwachtingen die in de advertentie zijn gewekt. Ontvangst is goed, warm en zakelijk. Na aankoop blijken de kabels voor het opladen niet compleet, dat is wel een missertje die helaas ook niet goedgemaakt werd. Verder prima service!

Fantastisch

Wordt heel vriendelijk geholpen

Altijd netjes en volgens afspraak geholpen

Keurige en correcte behandeling. Uitstekende prijs kwaliteits verhouding

afspraken correct nagekomen.

Was eerste kennismaking met dit bedrijf. Goede communicstie, duidelijke prijsafspraken voor uit te voeren werkzaamheden. Alles volgens afspraak binnen 1 dag prima uitgevoerd. Mijn auto gaat op basis van mijn ervaring bij Auto Houtum in onderhoud.

Klantgericht om klanten tevreden te stellen.

Al jaren lang goed geholpen en goede service

3 auto’s inmiddels hier gekocht en nog altijd zeer tevreden.

mooie garage

ik ga hun zeker bij anderen in de familie aanbevelen

Vriendelijk en netjes behandeld

Mensen met verstand van zaken

Prima service en zakelijk ook alles goed geregeld.

Vanaf eerste contact zeer goed gevoel bij dit bedrijf, netjes in woord en gebaar.

Ik ben zeer tevreden over de service. Je word snel en netjes geholpen.

De Vlonder 7

5427 DB Boekel