Probleem goed en snel opgelost

Prima geholpen.

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Snel afspraak kunnen maken om olie te verversen. Kon erop wachten. Mooie showroom

Wordt altijd goed geholpen

Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Altijd gezellig

Snel geregeld

Auto mooi schoon terug

Goed Bedrif

Wordt goed geholpen en goede uitleg. Fijn bedrijf.

Prettig contact, komt afspraken na

Ik heb er een auto gekocht en tevens mijn vorige auto ingeruild. Alles rondom aankoop en inruil is heel soepel verlopen!

Deal snel gesloten.

Wij hebben hier een jonge occasion gekocht, proefrit maken was geen probleem. Er werd een zeer realistisch bod gedaan op onze oude auto, waarna de deal snel was gesloten. De volgende dag stond de auto al voor ons klaar, alles netjes volgens afspraak.

Dit autobedrijf is een vakkundige en betrouwbare partner voor jou en je kostbare auto

Het verrast mij altijd weer hoe fijn je als klant wordt behandeld. Ik vind zelf de communicatie en de vakmanschap van de monteurs erg goed.

Goed bedrijf met jonge autos.

Correct, eerlijk en open.

meer dan goed

prettig deskundig en betrouwbaar

Heel tevreden

Fijne service, onderdelen besteld en ik kon snel terecht. Lekkere koffie terwijl ik wacht!

Net bedrijf. Doen wat er is gevraagd.

heel goed.

Zeer goed geholpen.

Erg behulpzaam en vakkundig.

Erg behulpzaam en vakkundig.

Belln en je probleem wordt direct opgelost of gerepareerd.

prima bedrijf

prima bedrijf, afspraken worden nagekomen, beleefde medewerkers, goede communicatie, telefonisch goed bereikbaar

vriendelijk en klantgericht

Fijn dat ze, na inspectie van de auto , contact opnemen om de mankementen door te geven en vragen of ze deze moeten oplossen. Ook geven ze dan door wat dat weer gaat kosten.

Top service!

Hele fijne service, duidelijk kennis van de aangeboden auto’s en snelle aflevering. Ook het onderhoud van de auto is perfect

Ontzettend fijne garage

Al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid klant

Terugkomen na een verkeerde reparatie is vervelend.

Helaas was dit bezoek nodig na een verkeerde reparatie eerder. Dat is altijd vervelend. Verder dik tevreden.

Bedrijf wat te vertrouwen is en veel voor je doet.

Autobedrijf Arjan van Houtum is voor mij een jarenlange vertrouwde partner geweest, waar ik altijd positief ben behandeld. Heb genoeg autobedrijven, waar ik op afgekickt ben. In mijn 80e jaren levenservaring, geef ik ondanks de grote afstand tussen mijn woonplaats en het autobedrijf hun als mijn beste leverancier aan andere door. Hopelijk zullen ze nog lang bestaan en deze goede zaken blijven doen. Kees Horst en familie.

Geweldig bedrijf die met passie en auto’s verkopen

Mooie Tesla mode S gekocht bij Arjan. Eerlijk en oprecht in het handelen.

van afspraak tot afleveren goed

Een altijd correcte service, en reparaties worden uitgevoerd tegen nette prijzen.

De Vlonder 7

5427 DB Boekel