prettig bedrijf, altijd vriendelijk, goede service.
Zeer net bedrijf, alles ziet er perfect uit. Je ziet in eerste instantie direct dat er aandacht aan besteedt wordt om het bedrijf goed voor de dag te laten komen.
Heel goed.
Al jaren kom ik tot volle tevredenheid bij dit autobedrijf. Het heeft jonge, goed opgeleide en kundige monteurs. Je wordt er altijd snel en vriendelijk geholpen. Het bedrijf beschikt altijd over een ruime keuze, kwalitatief heel goede en jonge occasions.
Goede service: - Toen ik een andere auto op het oog had die bij Audi Utrecht stond, heb ik deze in Utrecht opgehaald en naar Boekel gereden. Meteen een goede testrit, en als ik zou besluiten dat ik de auto niet zou nemen zou Van Houtum zorgen dat deze weer terug zou gaan naar Utrecht. - Na inbraak in mijn auto werd deze thuis opgehaald (stuur was gestolen), kreeg ik een andere auto in bruikleen en werd de auto snel gemaakt. - Winterbanden/zomerbanden worden opgeslagen. Reden bezoek dit keer was bandenwissel, maar ik laat ook altijd de APK-keuring en het onderhoud uitvoeren bij Van Houtum.
Hallo Niels Gisteren hebben wij besloten dat onze volgende auto een (nieuwe) Mazda CX-5 diesel wordt. Het was een lastig besluit, als trouwe volkswagenrijder, maar ook vanwege de rij-ervaring in de door jullie aangeboden gebruikte Sharan. Het aanschaffen van een nieuwe auto, met drie jaar garantie, die vanwege een lopende Mazda-actie (gratis winterbanden lichtmetalen velgen en gratis trekhaak) qua prijs vrijwel overeenkomt met het bij te betalen bedrag voor de Sharan was voor ons uiteindelijk doorslaggevend. Helaas voor jullie. We willen je nog aangeven dat we bijzonder tevreden zijn over jouw begeleiding bij ons “onderzoek” naar een auto bij jullie garage. Je bent deskundig, geduldig, meedenkend en eerlijk overgekomen (laat deze e-mail gerust aan Arjan lezen ) We zullen jullie bedrijf in voorkomende gevallen dan ook zeker onder de aandacht brengen bij mensen om ons heen, die een andere auto zoeken. Dus: bedankt voor je inzet en wellicht een keer tot ziens. Rob
Uitstekende service die ingespeeld is op de klant !!
Na een tijdje zoeken op het internet naar een Saharan die voldeed aan onze wensen bij van Houtum uitgekomen. De volgende dag ben ik gaan kijken en heb meteen een proefrit gemaakt. Heerlijke auto, prima prijs, alleen die velgen en jammer dat er geen kinderzitjes inzitten. “Geen probleem, dat lossen we wel op” antwoorde Arjan. Een paar dagen later kon ik mijn nieuwe auto al afhalen. Zeer tevreden over dit bedrijf en kom hier zeker terug voor mijn volgende auto.
Na aanschaf van onze auto alleen en alleen maar ellende waarvan de aanschaf prijs nu al verdubbeld is aan onkosten qua reparaties ,, koop hier GEEN auto
Afgelopen vrijdag mijn auto opgehaald, alles super geregeld geweldige service en prima uitleg. kortom een echte aanrader !!! een bedrijf waar men nog echt de tijd voor je neemt. Arjan en Niels BEDANKT !
Prima, VW Passat gekocht, alles netjes volgens afspraak, uitstekende service.
Altijd correcte en snelle service. Niets op aan te merken.
Fijne auto gekocht, zoals gewenst afgeleverd, top! Uitstekende service ook na aanschaf auto toen bleek dat we motorisch niet overal even tevreden over waren. Alles werd opgelost en we hebben er een een topauto aan gehad. Helaas werd deze auto een halfjaar later buiten onze schuld total loss gereden. Als ze nu weer een vergelijkbare auto hadden staan zouden wij zeker terug gaan.
Niels bedankt voor alle hulp, uitstekende service, kortom een aanrader dit bedrijf
Onbetrouwbaar, Koop je een auto, binnen een week leiding stuurbekrachtiging totaal doorgeroest, Moest hele stuurhuis vervangen worden. Netjes gemaild, gewoon geen reactie. Bij aanschaf gevraagd goed onderhouden/ geen gebreken?? Tuurlijk niet dit, dat en dat allemaal kortgeleden vervangen. Bij herkeuring RDW (dag later ) auto op meerdere punten afgekeurd) Ze rommelen dus ook met foutieve apk\'s
Nette auto\'s voor een eerlijke prijs. Service altijd dik in orde! Al jarenlang zowel zakelijk als prive klant en bevalt prima!