4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en net bedrijf. Snelle service en kwaliteit

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via deze weg wil ik jullie heel erg hartelijk danken voor jullie top service. Ondanks dat het eigenlijk al sluitingstijd was tijdens ons bezoek / onze proefrit hebben wij geen enkel moment het gevoel gehad dat verkoper Niels naar huis wilde. Hij heeft ons perfect geholpen. Toen we de auto op kwam halen en naar huis zijn gereden bleek er iets niet helemaal goed te werken. Ik heb gelijk contact opgenomen met Autobedrijf Arjan Van Houtum dit werd zonder problemen direct opgelost. Een prachtig bedrijf met deskundig personeel dat weet waar het over praat en bovenal meedenkt met de klant. Ik ben van mening dat veel autobedrijven kunnen leren van de gastvrijheid, klantgerichtheid, persoonlijke aandacht en niet te vergeten de service die verleend wordt door dit autobedrijf. Jullie hebben er een vaste klant bij!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig geholpen bij de aanschaf van onze \"nieuwe\" gebruikte Audi A6. Hele proces verliep open en transparant waarbij wij ons echt klant hebben gevoeld. Ook na de aflevering heeft autobedrijf Arjan van Houtum zich van haar goede kant laten zien door voor ons achter de onderhoudsgeschiedenis van de auto aan te gaan in verband met missende onderhoudsboekjes. Kortom een aan te bevelen adres voor aanschaf van een tweedehands auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is prima, zeer service gericht.

• Reden bezoek Andere reden

Vandaag wielen laten balanceren

• Reden bezoek Andere reden

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorige maand een gebruikte auto gekocht bij Arjan. uitgebreide proefrit gemaakt en na een prettig gesprek snel tot een overeenkomst gekomen. Auto zonder garantie aangekocht. Na een week bleken er gebreken aan de linker achterband. 2 banden zijn meteen en zonder enige kosten vervangen. Hier kom ik zeker nog eens terug.

zeer goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijke mensen we mochten infiniti een weekend uit proberen en die beviel goed kleine storing werd snel opgelost daarna goede afhandeling van zaken keurig bedrif

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig bedrijf. Deskundig en zeer klantgericht.. no nonsense. Geen gladde verkopers. Eerlijk en duidelijk. Kortom aanrader voor iedereen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geinteresseerd in aanschaf van een jong gebruikte Tesla. Verkoper leek totaal niet geinteresseerd om tot een deal te komen getuige het feit dat er niet eens moeite werd gedaan het “verkoopgesprek” op een andere plaats te voeren dan aan de centrale balie. Tevens inruilwaarde van de huidige auto (5 serie van 1 jaar oud) was bedroevend laag, nl. minder dan de helft van de aanschafwaarde. Zelfs wijkopenautos.nl zat hier nog meer dan 15k boven. Erg jammer, we hadden meer verwacht van dit bedrijf.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zo’n 2 weken geleden zijn we wezen kijken naar een gebruikte A3. Nadat mijn oog was gevallen op een mooie A3 e-tron (iets boven budget) besloten om een proefrit te gaan maken de zaterdag erop. Ook hadden we al een voorlopige inruilwaarde bepaald voor mijn huidige auto, en dus ook het bedrag wat dan bijbetaald zou moeten worden. Die zaterdag komen wij op de afgesproken tijd aan om een proefrit te maken in 2 verschillende Audi a3’s. Allereerst verbaast het ons bij binnenkomst dat de auto’s nog niet zijn klaargezet buiten, maar gewoon nog ingebouwd staan in de showroom. Vervolgens valt het ons op dat er ineens een aanvulling is gedaan op het prijskaartje van de auto. Voor het bedrag van €28.900,- zat namelijk ineens het stickertje ‘ex btw’. Een verschil van zo’n €6000,- dus. Bij de eerste bezichtiging heb ik een foto gemaakt van het prijskaartje, dus ik weet ook 100% zeker dat deze sticker is toegevoegd nadat we de proefrit gepland hebben. Uiteraard besluiten wij de verkoper te vragen hoe dit precies zit. Zijn reactie was echter dat we dit zelf ook wel hadden moeten snappen met zo’n lage prijs.. Daarop hebben wij maar besloten om ergens anders te gaan kijken voor een nieuwe auto. Eerst beloven ze een prijs, deze passen ze vervolgens aan, ze bellen je niet om door te geven dat er een fout gemaakt is, want dat had je zelf ook wel kunnen raden..

Goede en snelle service!

• Service N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Snelle service, moet nu wel gaan betalen voor een leenauto.Voorheen nooit en dit is ook niet besproken, jammer... Beurt uiteindelijk toch duur met alles wat ze er bij tellen.

De Vlonder 7

5427 DB Boekel