uitstekent werd direct geholpen en vriendelijk.
Uitstekend, zeer klantvriendelijk
Goed georganiseerd bedrijf
Goed en net bedrijf. Snelle service en kwaliteit
Via deze weg wil ik jullie heel erg hartelijk danken voor jullie top service. Ondanks dat het eigenlijk al sluitingstijd was tijdens ons bezoek / onze proefrit hebben wij geen enkel moment het gevoel gehad dat verkoper Niels naar huis wilde. Hij heeft ons perfect geholpen. Toen we de auto op kwam halen en naar huis zijn gereden bleek er iets niet helemaal goed te werken. Ik heb gelijk contact opgenomen met Autobedrijf Arjan Van Houtum dit werd zonder problemen direct opgelost. Een prachtig bedrijf met deskundig personeel dat weet waar het over praat en bovenal meedenkt met de klant. Ik ben van mening dat veel autobedrijven kunnen leren van de gastvrijheid, klantgerichtheid, persoonlijke aandacht en niet te vergeten de service die verleend wordt door dit autobedrijf. Jullie hebben er een vaste klant bij!
Keurig geholpen bij de aanschaf van onze \"nieuwe\" gebruikte Audi A6. Hele proces verliep open en transparant waarbij wij ons echt klant hebben gevoeld. Ook na de aflevering heeft autobedrijf Arjan van Houtum zich van haar goede kant laten zien door voor ons achter de onderhoudsgeschiedenis van de auto aan te gaan in verband met missende onderhoudsboekjes. Kortom een aan te bevelen adres voor aanschaf van een tweedehands auto.
Mijn ervaring is prima, zeer service gericht.
Vandaag wielen laten balanceren
Vorige maand een gebruikte auto gekocht bij Arjan. uitgebreide proefrit gemaakt en na een prettig gesprek snel tot een overeenkomst gekomen. Auto zonder garantie aangekocht. Na een week bleken er gebreken aan de linker achterband. 2 banden zijn meteen en zonder enige kosten vervangen. Hier kom ik zeker nog eens terug.
zeer goed
vriendelijke mensen we mochten infiniti een weekend uit proberen en die beviel goed kleine storing werd snel opgelost daarna goede afhandeling van zaken keurig bedrif
Zeer prettig bedrijf. Deskundig en zeer klantgericht.. no nonsense. Geen gladde verkopers. Eerlijk en duidelijk. Kortom aanrader voor iedereen.