Correcte behandeling

Oordeel: Het garagebedrijf was goed op internet te vinden en van de geopteerde auto(2005) was een zeer uitvoerige omschrijving voorhanden.De auto was redelijk van prijs.De auto moest uit een uithoek van het terrein (stond er 2 maand) worden gehaald.Van buiten was veel condens aanwezig.Te kopen auto goed bekeken: enkele roestplekken en 2x wat grotere schade; wieldoppen rondom beschadigd.Gebruiksboekje was niet aanwezig( wordt nagestuurd); verloopnippel tbv. gasvullen was niet tevinden; deze zelf moeten kopen; zou overal te koop zijn, wat niet zo is.Mijn auto werd tegelijkertijd ook bekeken; enkele kleine dingetjes.Proefrit gemaakt; kreeg sleutel niet uit het slot.2e sleutel werd op navraag verstrekt.Dakdragers in auto aanwezig; echter zonder apart sleuteltje niet te monteren.Er zou genoeg gas aanwezig zijn om terugreis te doen, echter kon de halve reis maar maken; kon niet op gas bijvullen ivm.. ontbreken tussenstukje gasvullen..Auto werd nagezien op rijklaar en APK werd tegelijk gedaan.Auto startte direct en reed terug prima.Thuis echter wilde de auto (na 3 dagen bij mij) niet starten.Tegen het weekend kon ik niet bij garage terecht.Ik denk dat er een slechte accu in is gezet.Moet nu volgende week een nieuwe accu kopen.Dit is een minpunt naar de klant toe.Maar erzijn ook pluspunten oa. de grote gastank.Al met al prijstecnisch en onderhandelingssituatie ben ik zeer tevreden.De auto rijdt goed.Het kopen bij een garage heeft ook zo zijn voordelen boven particulier.

Goede en snelle service

Perfecte service

Zeer flexibel bij het maken van een afspraak, prettige ontvangst en goede uitleg van de werkzaamheden.

Het is een bedrijf wat heel prittige in de omgang is

Het is een fijn bedrijf in de omgang, levert goed werk af en komt zijn afspraken na.

Goed geholpen

Voor de 3e keer teruggekomen.

Prima, goed advies, goed geregeld

Prima afspraken, afspraken nagekomen tevreden over de gekochte auto.

Geweldige service

Uitstekende service van Autobedrijf Arjan van Houtum, leuke enthousiaste mensen, verstand van mooie auto's. ;-)

Geweldig!!

Zeer klantvriendelijk, mooie auto's. Kundig bedrijf!! In één woord, top!! geholpen.

erg goed

vaklui die kwalitatief hoogwaardige aanpassingen en reparaties uitvoeren tegen normale prijzen.

Net bedrijf, zowel het personeel als de aankleding van de onderneming

Prima afspraken te maken met het personeel, edoch een gasveer voor de achterklep laat (nog steeds) op zich wachten.

Vakkundig

Ik ben vakkundig en professioneel geholpen

Wij hebben onze wensen en budget doorgegeven. Er werd goed geluisterd en kregen een eerlijk advies. Binnen twee weken hadden we een nieuwe auto.

gewoon, zoals het hoort

afspraak gemaakt, uitgevoerd en weg, prima

Degelijk bedrijf, eerlijk verhaal

Auto via informatie op website, foto's en telefonisch contact gekocht. Bij aankomst overtrof de auto onze verwachtingen. Mooie bedrijf, echte aanrader!

Fijn autobedrijf

Auto keurig volgens afspraak afgeleverd

Prima service!

Betrouwbaar, gedegen kennis.

ik werd goed behandeld en beb zeer tevreden

perfecte service, open er transparante communicatie

Nadat ik erachter kwam dat er in mijn auto was ingebroken en de auto helemaal gestript was, heb ik dat bij van Houtum gemeld. Binnen de kortste keren kwamen ze mijn auto ophalen en hadden ze een prima leen auto bij zich. Over het verder traject ben ik ook zeer te spreken, werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Wat we aanvullend afgesproken hadden is netjes uitgevoerd. Mijn auto is weer netjes afgeleverd, je kan niet meer zien dat er zoveel schade was geweest.

geweldig

geweldige ervaring en een super gevoel bij aankoop van auto

Zeer goede service.

Mooi bedrijf waar vriendelijke en behulpzame mensen werken. Je wordt altijd goed geholpen en de koffie smaakt goed.

Kwam de winkel binnen en werd meteen klantvriendelijk geholpen. Vervolgens moest ik in de wachtruimte wachten op mijn auto en er werdt met koffie of thee of chocolademelk aangeboden ik had niet lang gewacht of het probleem was al opgelost.

Geweldige service en goede afhandeling.

Schade aan de auto waardoor verder rijden geen optie meer was. Gebeld en binnen 15 min stond de auto op de autoambulance. Aangekomen bij de garage stond een leenauto klaar en na een kleine week de auto weer in perfecte conditie op kunnen halen.

Prachtige zaak zonder dat ze naast hun schoenen lopen.

We hadden een auto op het oog die bij Van Houtum stond, na telefonisch contact te hebben gezocht was een afspraak in de avond geen enkel probleem, erg fijn met een drukke agenda. Wij hadden te maken met Jan van Houtum zelf, de verkoper was met vakantie. Na een hartelijk ontvangst bespeur je direct aan de zaak en aan Jan van Houtum zelf een passie voor auto's, met in het bijzonder Audi en volkswagen. De auto die wij op het oog hadden stond klaar en zag er prachtig gepoetst uit, de proefrit verliep vlekkeloos. We hebben de auto gekocht met 6 maanden garantie (gebruikte Auto) en een helder verleden, wat niet vermeld stond in de boekjes van de auto heeft Jan van Houtum ons verteld. Niets lijkt achterwege gelaten te worden. Dat geeft vertrouwen, en dat is wat je wil ervaren als je een bak geld uitgeeft. Zaterdag halen wij onze prachtige Audi op, kan niet wachten.

Ik ben dik tevreden over het bezoek aan de werkplaats.

Het werkplaatspersoneel is deskundig, vriendelijk en de afspraken worden keurig nagekomen.

De Vlonder 7

5427 DB Boekel