Laden reviews...
56 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt een duidelijke waardering voor vriendelijk personeel en heldere communicatie. Klanten noemen vaak een ruime keuze aan auto's en een transparant kostenplaatje. De afhandeling bij aankoop en onderhoud wordt als prettig en professioneel ervaren. Al met al is de ervaring positief met enkele details voor verbetering.
Open communicatie zonder TE veel focus op verkoop en meer op service wat vervolgens juist goede invloed heeft op de verkoop.
8 September 2026
Raimon
‘s-Hertogenbosch
31 August 2026
Ronald
Dokkum
Wij hebben een Audi E-Tron gekocht bij AutoHoutum ,vanaf bij het binnen komen zijn ze vriendelijk en zeer professioneel .ik kan dit bedrijf zeker aanraden . in de toekomst ga ik zeker terug om daar een auto te kopen.
7 August 2026
Pascal
Schagerbrug
Goed bedrijf perfect geholpen
7 August 2026
Fred
Rosmalen
Een auto bij ze gekocht. Alles goed gegaan.
4 August 2026
Ruud
Sterksel
Wij hebben een mooie VW ID4 bij van Houtum gekocht en onze Golf ingeruild. Alles ging soepel en prettig, en dat de software update bij de VW dealer 7 dagen duurde is prima opgelost met een leenauto. Wij genieten elke dag van de nieuwe auto.
2 August 2026
Jaap
Boxmeer
Vertellen eerst wat ze geconstateerd hebben om dan in overleg de reparatie uit te voeren
1 August 2026
Jan
Nistelrode
Duidelijk , krachtig, flexibel.
27 July 2026
Adnan
Purmerend
Vorige week heb ik bij Arjan een BMW X5 aangekocht en mijn Volvo XC90 ingeruild. Vrijdag werd deze afgeleverd. Heel fijn en ook mooi bedrijf. Aardige en behulpzame mensen, geeft een erg goed gevoel.
21 July 2026
Wouter Damen
Mierlo
Kennis van zaken
16 July 2026
Richard
Vianen
Goede ervaring, netjes geholpen .
14 July 2026
Frank
Pijnacker
Netjes ontvangen en het werk keurig afgeleverd.
10 July 2026
Peter
Erp
Altijd goede service. Afspraak is afspraak.
4 July 2026
Rutger
Boekel
Vanaf het eerste tot het laatste moment wordt je erg fijn en prettig geholpen door erg vriendelijk personeel. De zaak ziet er erg mooi en professioneel uit met schitterende auto’s. Aanrader!
27 June 2026
Claudyo
Rosmalen
In een woord geweldig!
10 June 2026
John
Schijndel
Super goede afhandeling , garanties en een fijne verkoper ! Hartelijk dank !
8 June 2026
Nick van der zwan
Beek en donk
1 klein puntje van verbetering, Ik wacht nog op een overzicht wat er is gebeurd qua onderhoud.
4 June 2026
Pasquinel
Grave
Zeer prettig contact, goede service, praktisch en schakelen snel.
27 May 2026
LB
Lelystad
Tijdens het drinken van een kopje koffie en het lezen van de krant zijn mijn wielen verwisselt
25 May 2026
Will
Erp
Ik ben woonachtig in Tilburg en als ik voor een service beurt kom, wordt er duidelijke afspraken gemaakt. tevens wordt de prijs van te voren besproken hoeveel alles gaat kosten heel duidelijk allemaal. de personeel is zeer vriendelijk en duidelijk. kleine advies de koffie smaak niet lekker, is te sterk. verder geen opmerkingen. mvg
24 May 2026
Rakieb
Tilburg
Super ontvangen top sevis
12 May 2026
GentJan
Uden
Alles in 1 dag geregeld. Verkoper erg begripvol.
8 May 2026
Marius
Deventer
Ruime keus aan mooie auto’s. Mijn eigen auto ‘ietwat op leeftijd’ ingeruild voor een mooie, jonge Audi. Trekhaak er vlot onder gezet. In gemoedelijke en informele sfeer snel zaken kunnen doen. Alles binnen een week geregeld. Mooi bedrijf. Nu veel elektrische kilometers maken.
5 May 2026
Marc