goede service, goed behandeld

Ik kom al jaren bij Sunder, zelf toen ze nog in het oude pand zaten. Het is een fantastische bedrijf. Ik ben al meerdere malen geholpen op momenten die ik zelf niet aan zag komen. 1x viel me uitlaat van me scooter, toevallig in de buurt van Sunder. Volgende dag kon ik hem weer ophalen. Keer langs gereden terwijl ik net een gat in mijn band hand. 10 min later een prop erin en kon weer verder. Uiteraard toen het bleek dat ik een nieuwe scooter moest, naar Sunder. Uitgebreid advies over wat mij het handig leek ook qua prijs verhouding/kilometers/zuinigheid. Kortom mooi bedrijf die altijd levert. Heb nog nooit terug gehoeven omdat iets niet goed was of nog steeds kapot. Proficiant!

perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben inmiddels onze derde scooter bij de firma sunder vandaan. Heb nog maar weinig van zulke winkels waar kwaliteit,service en klantvriendelijkheid zo goed zijn. Zodra wij weer aan een nieuwe scooter toe zijn komt hij zeker bij sunder vandaan. Top zaak kan hem iedereen aanbevelen. Gr Michel

goede service, goed behandeld

Op 24 mei 2014 zijn wij ons gaan oriënteren op een scooter bij Sunder Bromfietsen. Wij zijn daar urenlang te woord gestaan en hebben diverse proefritten kunnen maken. Perfecte service en we hebben derhalve besloten ondanks de iets hogere prijs een scooter bij Sunder te bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Een hoop keus, netjes geholpen en ze weten waar ze over praten.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk deskundig personeel 2 nieuwe scooters hier gekocht en weer een ander in onderhoud. Het is voor mij even stukje omrijden maar dat is het voor mij dubbel en dwars waard .

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh