Ik kom hier al jaren. Heel prettig personeel, altijd vriendelijk. Staan altijd voor je klaar. Nooit klachten.
Ooit een keer een brommer gekocht en laten verzekeren en op naam laten zetten. Echter is dit niet helemaal goed gelukt waardoor ik een boete kreeg van in totaal 700 euro. Niet zulke goede ervaringen met dit bedrijf, de wens van de klant staat niet voorop en ze zijn erg eigenwijs. Lekker op marktplaats kijken.
Altijd vriendelijk en snelle service
Hele leuke mensen, altijd aardig Afspraak maken gaat altijd snel
Geen goede ervaring was hier voor onderhoud van een Kymco People toen ik een keer naar Naaldwijk ging bij een andere dealer liep de scooter veel beter dan dat hij ooit had gedaan sommige onderdelen waren finaal versleten ook oa de remblokken raar als je deze scooter netjes altijd zijn beurtjes liet geven .
Iedereen die er werkt heeft veel kennis en je wordt altijd heel vriendelijk geholpen en kan altijd bellen of langskomen als je iets wilt weten of er iets met je scooter is
scooter gekocht en onderhoud
nieuwe scooter gekocht, puik product
Altijd goed en betrouwbaar scherpe prijzen
Heel goed bedrijf, top service en altijd vriendelijk
Prima dealer van scooters met een optimale service.
Positief! Altijd deskundig personeel gesproken die niet op staan te kijken van soms rare vragen. De mannen in de garage bellen netjes voor dat ze een reparatie doen met een verwachte prijs, zodat je niet erg schrikt aan de kassa. Afspraken voor service beurten kunnen op kort termijn gemaakt worden en vervangend vervoer wordt altijd aangeboden. Soms lijkt het winkel personeel wel te druk met de computer als je de winkel binnen komt en bij de kassa staat.
ZEER GOED.
Aankoop en onderhoud van diverse 45km brommers.
Vriendelijk en behulpzaam! Men is bereid mee te denken voor de beste oplossing. Zeer tevreden!
belde op om afspraak te maken, kon gelijk terecht. Bij aankomst werd ik gelijk zeer vriendelijk en deskundig geholpen, fantastisch.
Hooipolderweg 3
2635CZ Den hoorn zh