gewoon een goed bedrijf met vakkundig personeel en een goede service.
prima.
hei is wel eens beter geweest. nl als ik mijn remmen vraag na te kijken dat zegt met dit toen en dan rij ik naar huis en moet remmen en wat blijkt de remmen zijn niet nagekeken denk ik dan want het probleem is niet opgelost,maar de rekening wordt wel gepresenteerd. en dat is met meerdere dingen bij mij gebeurd helaas.
goeie service kan altijd terecht
Goede service, vlotte afhandeling, deskundig personeel.
Bij Sunder 2 brommers en een snorscooter aangeschaft.
Klant vriendelijk, deskundig en service gevoelig kortom een prettige zaak om een scooter te kopen en te later onderhouden.
Beste, Mijn ervaring met Sunder Bromfietsen BV is toppie! Kom je zonder afspraak langs voor een of ander euvel, ze zijn nooit te beroerd om je te helpen en indien mogelijk je weer op weg te helpen!
Electrische scooter gekocht en altijd een goede service gekregen
Klantvriendelijk, gedegen ervaring en kennis en een ruim assortiment nieuw en tweedehands.
Hooipolderweg 3
2635CZ Den hoorn zh