Klantvriendelijk bedrijf met vakbekwaam en gedreven personeel die voor goede kwaliteit gaan en goed oog voor de klant hebben.

Fantastisch, zeer proffesioneel !

Heel goede ervaring gehad, scooter gehaald en gebracht. Schauffeur die belt als hij in de buurt is. Gewoon niets op aan te merken. TOP ! Houden zo!!

Duidelijk over de kosten en ook zonder afspraak dezelfde dag gereed.

Ik werd netjes gebeld over de kosten, voordat ze begonnen waren met de reparatie. Zonder extra kosten kan ik een vervangende fiets of scooter meenemen. En ook zonder een afspraak toch op dezelfde dag klaar, terwijl het wel een grote reparatie was.

Pech en werd gelijk geholpen

Mijn scooter stopte er opeens mee. Op anderhalve km van Sunder vandaan. Dus ik lopend naar Sunder. Daar werd hij gelijk nagekeken. Jammer genoeg was het niet iets kleins wat gelijk gemaakt kon worden. Dus ik op een leenscooter naar me werk. En aan het eind van de dag kon ik mijn gemaakte scooter weer ophalen. Super dat het dezelfde dag gemaakt werd!

Er was nog een tweede dag nog voor reparatie en kon de leen brommer ook nog lenen erg blij mee

Prima geregeld

Afgelopen zaterdag voor een nieuwe scooter gekeken en tevens gekocht. Service verder prima

Mijn brommer werd opgehaald en dan wordt je netjes 20 min van te voren gebeld dat hij eraan komt. Vervolgens kreeg ik in de middag een sms'je dat de brommer klaar staat en wat de kosten zijn. Het gaat allemaal heel vlot en je wordt zeer vriendelijk geholpen.

Gewoon top

Goeie service mooie zaak, gewoon top

Geduldig, vriendelijk, kundig

Uitstekende service. Kan niet beter. Haal en breng service. Aardige mensen.

super

Super service

Prettige mensen, mooie winkel en super(snelle) service.

De service van een leenscooter is de reden dat ik voor Sunder heb gekozen voor mijn scooteronderhoud. Vriendelijk personeel en snelle service ook nog. Dus tot de volgende beurt! Vr groet, Miranda Blom

kundig personeel en goede service

ik heb al 5 jaar 2 vespa’s in onderhoud bij Sunder. 1 van de vespa’s als occasion daar gekocht. Zeer tevreden.

goede ophaalservice maar slechte aftersales

onze scooter werd direct opgehaald toen ie niet wilde starten. Meteen een onderhoudsbeurt laten geven. Bij het ophalen moest ik eerst betalen en kreeg daarna de factuur overhandigd zonder enige uitleg wat er precies aan de hand was en welke werkzaamheden waren uitgevoerd. Het was toch een rekening van 230 euro; een onderhoudsbeurt voor mijn auto is goedkoper. De aftersales kan wel wat klantvriendelijker.

Vriendelijk, geduldig

Ik ben keurig te woord gestaan, niets werd opgedrongen

Vriendelijkheid en goede service

Zowel aan de telefoon als in de winkel altijd vriendelijke en professionele mensen. Komen afspraken na en bellen als reparatie meer kost dan afgesproken. Zeer tevreden.

zoals altijd prima gegaan

goede afspraken, goede uitvoering

Op de communicatie na goed geholpen!

Goed geholpen alleen was mij verteld dat ik hem diezelfde middag op kon halen wat uiteindelijk niet zo was, en ik hem 2 dagen later pas op kon halen.

Heel goed gelopen. Schetste eerst mijn profiel om te kijken welke brommer goed bij mij zou passen en dit werkte echt super. Goede service en veel kennis. Zeker een aanrader

gewoon goed

tweede hands scooter gekocht en bij de aanschaf op meerdere scooters mogen rijden om uit te proberen, zeer goed en vakkundig geholpen.

Ik heb een nieuwe scooter bij hun gekocht en de service en hulp was uitstekend

Prettig in de omgang

Goede service goede afspraken

ik ben netjes geholpen

Matig

De service is/zal goed zijn?. Echter de gemaakte afspraak over helm + slot, ruilen voor de regenzak? met behoud van het scherm, uit het z.g.n winterpakket werd niet nagekomen.

Goeie service, vriendelijke mensen.

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh