prettig zaken doen

super relaxed geholpen bij het kiezen en kopen van mijn Super Soco elektrische snorscooter

Super snel afgehandeld

En heel netjes afgewerkt duidelijk over de prijs en mijn scooter rijd weer als nieuw

Goeie service

Ik ben tevreden

Very good experience!

Very good experience

Goede communicatie

Prima, goed afgestemd voor reparatie werd uitgevoerd. Kon gelukkig op kort termijn!

Klantvriendelijk

Snel en goed geholpen

Super goede service en aardige medewerkers

Ik heb hier mijn scooter gekocht en ben zeer teverden over Sunder. Aardig personeel en zij geven een eerlijke mening echt een fijne ervaring.

Goed bedrijf zijn snel in het maken als je bromfiets kapot is

Snelle service

Blij met mijn scooter!!

Mooie scooter gekocht. Er ging de dag van aflevering iets kapot. Fabrieksfoutje. Gelijk opgelost. Goede en snelle service.

Vriendelijk en professioneel personeel en hele mooie scooters

Een hele mooie occasion scooter gekocht. Mijn eerste sinds 30 jaar. Goede uitleg gekregen, personeel neemt de tijd. Scooter kon direct.mee.

helemaal goud!

goed naar de klachten geluisterd en verholpen.

snel geholpen

Snelle en goede service!

Altijd goede service!

Goede service.

lekker snel

weer zeer goed geholpen

Ik ben er nu toch al zo'n 26 jaar klant en 4 scooters verder en dit jaar mijn 5e aanschaffen, ben ik nog altijd zeer tevreden, klant is hier nog steeds koning gewoon goede service en staan altijd klaar voor je.

Zoals gewoonlijk weer eens een servicebeurt laten uitvoeren. Goed geregeld en uitstekend uitgevoerd. Een aanrader dus!

Top & snel

Je brengt je scooter langs en een dag later al bericht dat die weer klaar staat.

Gewoon top!!

Al jaren de enige specialist!!! Ouderwetse top service!!

Prima service!

Elektrische scooter met lekke band, zie die maar eens bij de dealer te krijgen. Maar dan Sunder: bellen op vrijdag om 08.00 uur, scooter opgehaald op dezelfde dag op precies de afgesproken tijd (11.00 uur) , maandagochtend al weer klaar. Petje af. Hier past alleen een diepe buiging en applaus!

super

super

Scooter startte niet. Is thuis opgehaald en vastzittende klep gerepareerd. Volgende dag klaar. Geen kosten. Top service

Geweldige service en snel

Er moesten 2 nieuwe banden op mijn scooter de scooter werd dezelfde dag op gehaald en de volgendedag al weer terug gebrachtmet 2 nieuwe banden er op geweldige service en lekker snel helemaal TOP !!

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh