Zoals altijd weer snel en vakkundig geholpen

De oorzaak van de problemen hebben ze snel ontdekt en dezelfde dag nog gerepareerd

Goede afspraken vooraf, die Sunder nakomt. Scooter is weer helemaal goed.

Het begon met goed advies bij de keuze van een gebruikte scooter. Na aankoop bleek dat er wat probleempjes met de scooter waren, maar die zijn perfect opgelost. Kortom, een tevreden klant.

Opnieuw prima geholpen

1000 km beurt gehad prima geholpen weer bij Sunder. Aprillia sxr 50.

Werd super goed geholpen en snel

De service is heel goed en je kan snel terecht en word vriendelijk geholpen

Klant gericht

Ik werd vriendelijk en goed geholpen. Proefrijden was geen probleem. Zelfs werd er een 2de scooter buiten gezet om t verschil te voelen tussen de 2 merken. En dit zonder gevraagd te hebben. Ze geven goed advies en weten goed waar ze over praten.

Geldige aardig, uitstekende service

Service fantasties Weergaloze sympathiek personeel!

Heel goed!

Vriendelijk personeel, weet geen betere scooterzaak.

Ben prima geholpen

Had speling in de voorvork Kreeg keuring een vervangende scooter Hebben wat onderdelen vervangen

Gewoon goed

gewoon goed

Echt een super bedrijf

Geweldig zaak, doen wat ze zeggen, nette prijs reageren snel monteren repareren en herstellen zeer goed. Ik heb mijn Derbi hier gekocht en breng deze hier altijd voor onderhoud. Ik geef deze firma een dikke 10. Aanrader voor iedereen.

Klasse

zeer goede service staan altijd klaar voor je en weten waar ze over praten.

Er wordt meegedacht

De electronica had een probleem. Dat is deskundig verholpen. Maar wat ook prettig was dat toen bleek dat de scooter niet meer verder kon, hij direct is gerepareerd en dat ook vervangend vervoer is aangeboden.

Klantvriendelijk

Areageert snel als je met pech staat en lossen het snel op.

goeie service

ik word altijd jaren goed geholpen. goeie service. toppie

Heel goed geholpen

Goede uitleg voor keuze elektrisch scooter rijden.... Fijne mensen

Snelle, heldere service.

Nemen de tijd voor je, een proefritje is geen enkele moeite. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

toppie

Goede service en goed geinformeerd via telefoon wat het ging kosten.

Snel een afspraak kunnen maken en alles netjes geregeld binnen een paar dagen.

goede surves

Ook voor motoren de juiste plek!

Ik kreeg te horen dat mijn motorscooter zijn beste tijd had gehad. Dit werd kundig en proffesioneel gebracht en er werd meegedacht met een oplossing. Dit bleek in de vorm van een nieuwe motorscooter, zwaarder maar passend. Minpuntje is het gemis van een buddyseat opbergplek welke ik wel gewend ben/was bij mijn oude scooter.

Alles goed geregeld top

Prima scooter winkel met goede service.

Opgehaald met de service en scooter werd snel gerepareerd. Altijd fijn om op de hoogte gehouden te worden via sms. Duidelijke uitleg in de winkel/garage over wat er mis is. Aardige mensen bij Sunder!

Ontzettend prettig en aardig geholpen

Erg professioneel, mensen hebben de tijd voor je om je te helpen.

Goede service vriendelijke personeel

Service beurt scooter laten uitvoeren Goed geluisterd naar de kleine mankementen.

Hooipolderweg 3

2635CZ Den hoorn zh