Een zeer goeie ervaring, snelle serves en goeie behandeling
Goede en nette behandeling met enthousiasme. No nonsense en komt betrouwbaar over.
Heel erg fijn om bij jullie een auto te kopen. Open, spontaan, gezellig en westlandse nuchterheid, hou dit vast!
Zeer goed! Prettig zaken gedaan. Deskundig en betrouwbaar familiebedrijf. De auto werd keurig afgeleverd en heb voorlopig geen omkijken naar onderhoud.
Eerlijk, betrouwbaar, menselijke maat, zakelijk op een goede manier.
klantvriendelijk, eerlijk.
Ze luisteren naar wat ik wou ze zeuren niet door met duurde auto ik zelf een goedkopere prijs /kwaliteit kan ik nog niet beoordelen van daar een 9 nog te weinig gereden vandaag
Ik was onder de indruk van de vriendelijkheid en kundigheid.
Vriendelijk ,geen geheimen, alles bespreekbaar .mooi familie bedrijf .groetjes uit brabant.
Prima ervaring met dit bedrijf bij aankoop van een gebruikte Volvo V50. Goede communicatie met verkopers, afspraak is afspraak, bij oplevering: onderhoudsbeurt en apk-keuring. Wel even informeren naar consequenties van afwijkende garantievoorwaarden. De afleverkosten zijn hierdoor ook beduidend lager dan bij andere Bovag-bedrijven.
Perfect!
Prima geholpen.
Fijne ervaring. Vrijdag 2 september jl. leuke Opel Agila voor \'n redelijke prijs gekocht. Mooi familie-bedrijf met sympatieke mensen. Ik kan Veenauto aan iedereen aanbevelen.
Ik heb mijn auto aan veenauto Verkocht. Het ging heel soepel en de mannen van de garage waren erg vriendelijk. Van een particulier had ik waarschijnlijk meer voor de auto gekregen, maar op deze manier wordt alles voor mij geregeld
Prima familiebedrijf, afspraken nagekomen.
Afspraken zijn nagekomen. Goede service.
Super bedrijf!! Drie vriendelijke broers die je altijd willen helpen.