Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten beschrijven consequent een gastvrije showroom en een ontspannen aankoopervaring. Het personeel is behulpzaam en weet wat het zegt. De showroom biedt een goede selectie auto's en de familiebedrijftoon komt naar voren. Over het geheel genomen is de ervaring professioneel en klantgericht.
Inmiddels mijn tweede auto bij Veenauto gekocht en opnieuw ontzettend goed geholpen. Eerlijk advies, fijne service en een bedrijf waar je met vertrouwen een auto koopt!
17 July 2026
Carmen
Naaldwijk
Een auto kopen, voor het eerst alleen, is geen pretje, maar vanaf het eerste telefonische contact t/mchet ophalen van de auto was er geen enkel probleem. De garage is prachtig, schoon en verzorgd met dito enorm assortiment. Geen moment twijfel. Eerlijke inruil, prachtige auto. Alleen maar lof. Ik hpu ook van familiebedrijven, en terecht blijkt maar weer!
13 July 2026
Ine Van Der Velde
Laren
Maken een goede, betrouwbare indruk vanaf het eerste contact moment. Reageren snel en correct. Nieuwe auto netjes aan de deur in zuid Limburg afgeleverd en de inruilen meegenomen naar Naaldwijk. Wij zijn zeer tevreden met de mooie Mini Countryman. Complimenten!
6 June 2026
Paul
Geleen
Eigenaar en verkoper Sven neemt uitgebreid de tijd voor ons. We krijgen alle tijd om de auto te rijden. Sven beantwoordt al onze vragen waardoor er vertrouwen ontstaat bij ons in persoon, bedrijf en auto. VEENAUTO regelt ook nog dat er binnen een paar dagen een trekhaak gemonteerd wordt waardoor wij de auto binnen een week kunnen halen. Marktconforme inruilprijs gekregen en beide partijen tevreden.
6 June 2026
Theo
Nieuwegein
Vanaf begin tot eind een zeer prettige en kundige begeleiding ervaren. Bevlogen vaklui met een prachtige zaak en idem auto’s.
3 June 2026
Rosanne
Sliedrecht
We zijn altijd van harte welkom geweest: vanaf het eerste moment dat we de showroom in liepen, tot en met het laatste moment waarop we wegreden met onze nieuwe auto. Prima sfeer, geen gedoe, veel keus in goede auto’s en voelbaar vertrouwen in ons als klant.
20 May 2026
Cindy
Schiedam
Erg prettig, relaxt en ongedwongen.
12 May 2026
Mario
Roelofarendsveen
Goed betrouwbaar bedrijf. Klantvriendelijk, geen opdringerige verkopers. Ruime keuze uit mooie en betrouwbare auto’s. In 1 jaar daar met plezier en een goed gevoel 2 auto’s gekocht.
29 April 2026
Henk
Naaldwijk
Zeer prettig ,nam alle tijd om alles uit te leggen en af te handelen. Blij met de auto.
30 March 2026
J
Sneek
Alles wat de advertentie beloofde bleek waar! Prachtige auto gekocht en keurig geholpen! Een familiebedrijf met kennis van zaken!
27 March 2026
Leonie
Nijmegen
Heel blij met mijn nieuwe mini countryman, die super netjes is afgeleverd en waar fijn contact is geweest gedurende de aankoop !
19 March 2026
Sanne
Abbenbroek
Zeer prettige flexibele service Betrouwbaar Competent, kennis van zaken No nonsense, geen zinloze verkopers praatjes
18 March 2026
L.J
Amsterdam
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ben netjes door Sven geholpen en de auto is inclusief een nieuwe onderhoudsbeurt geleverd!
5 January 2026
Jeroen
ALMELO
Prettige open wijze van benaderen. Kwamen reeël over.
2 December 2025
Tiny
Nieuwe Niedorp
Echt een familiezaak, dat was ook de reden dat we daar zijn gaan kijken. Prachtige showroom & goed geholpen. Fijn contact en snel antwoord op vragen via de mail. Wij zijn heel erg blij met onze ‘nieuwe’ mini countryman!
1 December 2025
Esther
Den haag
Heb hier vorige week een Mini gekocht. Goed en kundig advies en geen onnodig verkoopverhaal. Hebben heel mooie auto’s staan en een ruim aanbod. Zeer tevreden! Ik raad Veen auto’s bij iedereen aan!
22 November 2025
Fam Lek
Kudelstaart
Vandaag onze Audi Q2 winterwielen set opgehaald bij Sven, en hij heeft ze er ook nog gewoon kosteloos opgezet, zéér vriendelijk, lekkere koffie en een prachtige showroom met geweldig mooie auto's ! Keurige werkplaats, netjes, en schoon. O ja, had ik de goede prijzen al genoemd? €350,- voor een originele Q2 winterset inclusief Michelin Alpine 5 banden....dat is gewoon een giller !
19 November 2025
Thom
Helmond
wat een fantastisch bedrijf! Ik heb hier recent een mini Countryman gekocht en heb hierin een heel prettig contact gehad met Sven, een van de eigenaren. Veel informatie gekregen en een eerlijk verhaal. Service gericht, klantgericht en betrouwbaar! Daarnaast mooi dat jullie ook echt voor kwaliteit gaan.
1 November 2025
Anneyte
Alkmaar
Op en doordeweekse dag even gaan kijken en een Mini Countryman rijker bij vertrek. Wij zijn daarbij vriendelijk en totaal niet oprdringerig geholpen door Sven. Op ons gemak de hele showroom kunnen bekijken, waar een ruim aanbod aanwezig is. Met vertrouwen een testrit mogen maken en goed advies gekregen. Werden na aankoop netjes op de hoogte gehouden, netjes te woord gestaan als je nog telefonisch nog vragen had, kortom een mooi familiebedrijf waar ze verstand van zaken hebben.
27 October 2025
mascha
Hoofddorp
Prettige en niet opdringerige wijze van uitleg. Komen afspraken na en zijn duidelijk op het gebied van verwachtingen.
25 September 2025
Marcel
Monster
De eigenaren (broers) zijn enthousiast en weten waar ze het over hebben. Ze verkopen alleen auto's waar ze zelf volledig achter staan. Dit geeft het vertrouwen dat de auto die ik gekocht heb ook echt goed is.
24 July 2025
Monique
Maassluis
Super snel en vakkundig geholpen. Zelfs voor inruil eigen auto gewezen op andere site om die zo te verkopen. Mega blij met alles!!!!’ Absolute aanrader!!!
26 May 2025
Titia
Wassenaar
Fijn geholpen. Leuke mensen. Familiegevoel.
19 April 2025
BCJ
Amsterdam
Het inruilen van je geliefde auto is naast een zakelijk ook een emotioneel proces. De contacten bij Veenauto gaven me een heel goed gevoel en met een gerust hart heb ik een fantastisch mooie nieuwe auto uitgekozen en mijn trouwe mooie oude kunnen inruilen.
26 February 2025
Eveline
Haarlem
Hele goede service en contact. Een van de eigenaren Reinier heeft mij fantastisch geholpen. Betrouwbaar en snel!
25 February 2025
N