Klantenservice is top!
Klantvriendelijkheid en service staat echt bovenaan bij dit bedrijf. Het maken van een afspraak is eenvoudig via hun website en als er iets aan de hand is, bijvoorbeeld een gekozen tijdslot wat niet past bij jouw vraag qua service, word je meteen gebeld om persoonlijk uitleg te krijgen en je een oplossing aan te bieden welk tijdslot het beste past. Het bedrijf is makkelijk bereikbaar (mail, telefonisch, whatsapp). Er volgt een bevestigingsmail maar ook tegen de tijd van je afspraak een sms-herinnering. Het bedrijf ligt buiten Oudenbosch en vlak bij de uitvalswegen. Er staan veel auto’s nabij het bedrijf maar ik kan altijd het terrein op en dan wordt de auto meteen ontvangen en behandeld. Het aanbieden van een leenauto vind ik persoonlijk een groot pluspunt. Zelfs wanneer je er niet voor gekozen hebt en er door een noodsituatie een leenauto nodig is, regelen de medewerkers het voor je. Klasse! Net als het doorgeven van welke werkzaamheden aan jouw auto geïndiceerd zijn, wat de kosten zijn, en welke wensen je daarin hebt. In alles valt de klantenservice erg op: kleinschalig en direct, punctueel, duidelijk en vooral actie en meedenken, niet moeilijk doen. Ik kan na vele jaren bij bekende garagebedrijven die alleen maar grootschaliger, chaotischer en onpersoonlijker werden, James Autoservice Cocar van harte aanbevelen!