Prima bedrijf! Goede service!
Ik heb bij Johan Kind een gebruikte auto gekocht omdat ik een aantal goede reviews had gelezen over deze garage. Inmiddels kan ik mij aansluiten in het rijtje van tevreden klanten. Johan is vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. De auto werd heel netjes opgeleverd, zonder extra kosten. Bij aanschaf was al wel duidelijk dat de koppeling niet helemaal geweldig meer was, maar we hadden geen van beide verwacht dat deze het binnen 1 week al volledig zou begeven. Dit is door de garage echter heel correct en voor een zeer schappelijke prijs opgelost.
Goede service en prijs kwaliteit verhouding zijn prima
Persoonlijke benadering, uitstekend geholpen. Goede service gekregen!
Super! hele goede service!!
Prima ervaring. Vriendelijk, deskundig en snel, En dat is in een notendop het verhaal.
Goede service en deskundigheid!
Ik werd netjes en snel geholpen voor een redelijke prijs.
Heb 4 maanden geleden bij Johan een Opel Astra gekocht en ben dik te vreden met mijn auto. Net buiten de garantie had ik een probleem met de waterpomp maar Johan heeft deze gratis gemonteerd en ik heb alleen het pompje maar hoeven te betalen. Super service want kreeg ook nog een gratis leenauto mee van Johan. Blijf zeker bij Johan terug komen.
Netjes geholpen en keurig afgeleverd. Komt de afspraken goed na.
prima occasion gevonden. auto zag er goed onderhouden uit. Johan Kind had al wat onderzoek gedaan naar de service geschiedenis van de auto bij eerdere onderhoudsbedrijven. Onderzoek bij een onafhankelijk garagebedrijf bevestigde de aangegeven onderhoudsstaat. Snel zaken kunnen doen, en inmiddels al weer enkele weken eigenaar van een prima Volvo.