Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Ik kom uit Arnhem (Gld.) 3 maanden actief gezocht naar een BMW Z3. Uiteindelijk op de site van Verstappen in Venlo terecht gekomen. Eerst telefonisch de heer D. (Don) Verstappen gesproken voor een afspraak. Eerste kennismaking, weliswaar telefonisch verliep heel kort, maar voldoende om de eerste indruk te krijgen, vertrouwd en geloofwaardig. Overigens, de site van Verstappen zag er goed uit en eigenlijk de trigger was om een bezoekje te doen wat ook gebeurde. Showroom zag er zowel van buiten als binnen goed uit, garage idem verzorgd en netjes. Mooie auto\'s gepoetst en wel klaar om mee te nemen. Zo ook de Z3, Ik kwam, zag en overwon! Geen gladde verkoop praatje, gewoon eerlijk en oprecht met weinig woorden, tot op heden daden. Goede vent Don, zowel telefonisch als live komt hij vriendelijk, netjes, maar voornamelijk vertrouwd over! Kortom de stap was snel genomen \"verkocht\" ... Compliment Don hoe je het aanpakt, gericht naar de klant tactisch maar goud eerlijk! Ik wens je verder heel veel succes zowel zakelijk als privé. By the way, de muren van de showroom van donkerblauw naar lichtblauw, daar is over nagedacht... Erg mooi! De auto rijdt super en ben er super blij mee! Dankjewel voor de goede service. Een man van woord!