goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig en betrouwbaar bedrijf!!\r\nWij zijn al jaren vaste klant bij Verstappen en zijn erg tevreden over de service en betrouwbaarheid. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben in Maart een prachtige VW Golf GTD bij Verstappen Auto\'s in Venlo gekocht. Keurig verzorgd bedrijf met prachtige jonge gebruikte auto\'s. Zeer vriendelijk en correct behandeld open en eerlijk werkwijze! Don bedankt voor de topservice wij komen zeker bij je terug!! \r\n\r\nGr Bernhard en Annemarie uit Utrecht

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 9-12-2012 schreef ik mijn 1e recensie maar na 30.000 km en ruim 2 jaar moet ik toch behoorlijk nuanceren.\r\nHet betrof een Mercedes van € 34.000,- met slechts 44000 km welke een kleine schade -voorbumper en koplamp/motorkap- had gehad. \r\nDon Verstappen liet mij foto\'s zien van vòòr de schade. Keurig! Maar waar je pas later achter komt is dat deze schade een grotere impact heeft gehad dan was te zien.\r\nNiet zo erg ware het niet dat door \'klungel\' werk in hun werkplaats\r\nzaken zijn \'verborgen\'.\r\nVoorbeeld: claxon van een imitatiekwaliteit welke niet misstaat op een fiat 500 van 1960\r\nNa 2 dagen bezit een melding: koelvloeistof controleren. 100 cc bijgevuld door Wensink in Meppel en optische controle.\r\nNa 5 maanden dezelfde melding in Frankrijk; bleek toch dat er een haarscheurtje zat in het plastic thermostaathuis. Dat zat er bij aflevering dus ook al in; Verstappen op aangesproken maar doen daar niets mee.\r\nRadiator had bij de botsing toch ook een \'tik\' gehad. Plastic omhulsel kon daardoor niet vastgeklikt worden en jaloezieën voor de radiateur gaan per jaar 288 x niet open en dicht en dat heeft weer andere gevolgen. Klungelwerk werkplaats Verstappen\r\nNieuwe Xenon koplamp blijkt verkeerd en te hoog geplaats te zijn, daardoor kan ook de motorkap niet mooi sluiten. \r\nDat had ik wel gezien en zou mooi afgesteld worden maar is niet gebeurd en ik weet inmiddels waarom.\r\n\r\nTemperatuursensor was op de kop gemonteerd, daardoor raakte de airco van slag omdat er vocht in kwam en de weerstand verkeerde waardes doorgaf; dit is door Wensink in Meppel opgelost en keurig betaald door Ron Verstappen. Maar het geeft wel aan dat ze in de werkplaats maar wat doen zonder specifiek verstand ervan te hebben.\r\n\r\nRadar van de adaptieve Cruise Control: 1 van de 2 delen was kapot, daardoor opgeslagen foutmeldingen bij uitlezen.\r\n\r\nVacuüm lekt ook ergens; emmisielampje brandt dan.Hierdoor krijg je opeenvolgende problemen. Al 2 x afgesleept in Frankrijk en vorige week weer in Leiden. De auto gaat hiervoor naar de Mercedesdealer; is reeds uitgelezen in Leiden -auto gaat daardoor in noodloop en heeft zeker te maken met de onzorgvuldige en ondeskundige werkplaats van Verstappen.\r\n\r\nAchteraf kan ik zeggen: koop geen schadeauto welke door Verstappen in de werkplaats is \'hersteld\' want je bent achteraf duur uit.\r\n\r\nIn ieder geval heb ik het meegemaakt zoals beschreven.\r\nZo wordt een scherp aangeboden auto wel een heel erg dure auto; iets wat ik niet verwacht kon hebben maar in de jaren achter ben gekomen. \r\n\r\nVandaar nu mijn waardering welke behoorlijk afwijkt, helaas!\r\n
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In April een hele mooie golf 7 GTI gekocht bij Verstappen auto\'s. De klantvriendelijkheid en service die tot in de details verzorgt is kende geen grenzen. Van het regelen van vervoer vanaf het station tot het navragen of de beleving van de auto nog goed is maanden na aanschaf. Don is een top kerel die weet hoe hij zijn klanten moet verzorgen. Kan niks anders dan deze zaak aan iedereen aanraden! Groetjes uit Amsterdam D.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste mensen!\r\nWij hebben de derde auto bij Don Verstappen gekocht en zijn zeer tevreden over hem zijn bedrijf geweldig! Alle auto\'s waren tip top in orde hebben nooit geen,\r\nProblemen gehad. Hij doet z\'n uiterste best voor je om de auto waar je voor vraagt te zoeken ook is hij altijd vriendelijk en maakt ook altijd vrij voor je ondanks z\'n\r\ndrukke werkzaamheden . Ik kan je hem en zijn bedrijf zeer zeker aanbevelen en ook zijn personeel is zeer bekwaam . Gaan ook altijd voor de keuring naar hem toe,\r\nIk zou tegen iedereen willen zeggen zoek je een vertrouwd adres ga naar Don Verstappen! Fam Tagage Venlo

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In Februari jl heb een een Audi A3 gekocht bij Verstappen Auto\'s in Venlo.\r\nNa een gigantische miskoop te hebben gedaan bij een andere garage in Apeldoorn in 2014 toch maar op aanraden van een bekende afgereisd naar het zuiden om de Audi te gaan bezichtigen bij Verstappen.\r\nIk kwam aan bij een keurige verzorgde showroom waar ik keurig ben geholpen door dhr. Don Verstappen.\r\nUiterst betrouwbare en nette jonge man die me al snel een heel vertrouwd gevoel gaf heel open en eerlijk en ook alle afspraken keurig nagekomen is.\r\nRij met groot plezier nog steeds probleemloos met mij prachtige auto en Verstappen auto\'s heeft er een vaste klant bij!!\r\nZeker een aanrader dus!! \r\n\r\nGr. Jos van Leeuwen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom uit Arnhem (Gld.) 3 maanden actief gezocht naar een BMW Z3. Uiteindelijk op de site van Verstappen in Venlo terecht gekomen. Eerst telefonisch de heer D. (Don) Verstappen gesproken voor een afspraak. Eerste kennismaking, weliswaar telefonisch verliep heel kort, maar voldoende om de eerste indruk te krijgen, vertrouwd en geloofwaardig. Overigens, de site van Verstappen zag er goed uit en eigenlijk de trigger was om een bezoekje te doen wat ook gebeurde. Showroom zag er zowel van buiten als binnen goed uit, garage idem verzorgd en netjes. Mooie auto\'s gepoetst en wel klaar om mee te nemen. Zo ook de Z3, Ik kwam, zag en overwon! Geen gladde verkoop praatje, gewoon eerlijk en oprecht met weinig woorden, tot op heden daden. Goede vent Don, zowel telefonisch als live komt hij vriendelijk, netjes, maar voornamelijk vertrouwd over! Kortom de stap was snel genomen \"verkocht\" ... Compliment Don hoe je het aanpakt, gericht naar de klant tactisch maar goud eerlijk! Ik wens je verder heel veel succes zowel zakelijk als privé. By the way, de muren van de showroom van donkerblauw naar lichtblauw, daar is over nagedacht... Erg mooi! De auto rijdt super en ben er super blij mee! Dankjewel voor de goede service. Een man van woord!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zijn op nette en correcte manier geholpen en onze auto is netjes en volgens afspraak afgeleverd helemaal top een aanrader gr fam van elteren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Verstappen Auto\'s onlangs een VW Scirocco gekocht. Erg tevreden met de werkwijze en klantgerichtheid van dit autobedrijf. Betrouwbaar en afspraken worden nagekomen. Na een week of twee merkte ik een paar (kleine) aandachtspuntjes op aan mijn auto. Ik kon de auto, wanneer het mij schikte, langsbrengen en alles is keurig verholpen. Top service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben goed en vriendelijk geholpen bij Verstappen! Wat een topservice. Heel verzorgd en professioneel bedrijf. Verder ook zeer betrouwbaar, afspraken worden netjes nagekomen. Heel tevreden en volgende auto wordt zeker ook hier gekocht! Echt een aanrader dus!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel net autobedrijf , klantvriendelijk , echte aanrader!!!!!\r\nVolgende auto haal ik weer bij Verstappen!👍👍👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben in October van dit jaar onze vierde auto aangeschaft bij Don Verstappen en zijn tot op de dag van vandaag altijd eerlijk en correct behandeld. \r\nVerder heeft dit bedrijf een super service en niets is teveel.\r\nSuper Bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ardig,en hartelijk ontvangen ,alle afspraken op tijd naagekomen in eenwoord gezegd ga nu naar toe ,bedankt jungens

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Don een BMW X3 gekocht die bij aflevering perfect klaar stond volgens afspraak, de auto was van te voren goed uitgelegd en alle elektrische accessoires waren ook getest, kortom starten en(na betalen) wegrijden.\r\nIk heb in de loop der jaren vele malen een auto gekocht maar de prettige wijze van informeren bij Don Verstappen wil ik graag aan andere kenbaar maken een uiterst plezierig bedrijf om een auto te kopen en afspraak is afspraak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, komt betrouwbaar en transparant over, dat zijn mijn eerste ervaringen met het bedrijf Verstappen. Kom uit het hoge noorden en kwam via gaspedaal.nl (was op zoek naar een jonge golf gti) met het bedrijf in contact, eerste indruk (telefoon) was meteen goed. Ook bij het erste bezoek een prettig ontvangst met koffie en rondleiding door het bedrijf.\r\nOok de info over de gezochtte gti kwam goed over en verder was het zaken doen, zeer transparant doormiddel van je mee te laten kijken op de indexering van de nieuwe en in te ruilen auto.\r\nAuto na het eerste bezoek gekocht, er waren twee puntjes voor verbetering vatbaar en dit was keurig gedaan bij de aflevering.Afspraken werden dus keurig nagekomen.\r\nAl met al ook vanuit het hoge noorden zeker een aanrader om eens bij Verstappen in Venlo te gaan kijken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom fantastisch door Don en collega\'s geholpen. Niets is teveel en er wordt altijd naar een gepaste oplossing gezocht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorig jaar een mini gekocht. Prima service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een Renault Megane coupe aangeschaft bij verstappen auto\'s.\r\nGoed en vriendelijk geholpen!\r\nNa levering nog een klein probleempje met airco, dit werd meteen opgelost!!\r\n

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service: Prima!! \r\n\r\nKlantvriendelijk ontvangst en zeer mooi en verzorgd bedrijf!!\r\nWij hebben onze nieuwe auto 3 maanden geleden (op advies van onze eigen garage) gekocht bij Don Verstappen en zijn er uiterst tevreden over!\r\nEerlijk en open advies!!\r\n\r\nKomen er zeker weer!! TOP Verstappen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede Service en perfecte kwaliteit!\r\nAuto gekocht bij Verstappen auto\'s en een zeer nette en correcte service!!\r\n\r\nZeker een aanrader!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kernbegrippen: No nonsens, correct, snel schakelen. Wij hadden bij onze aankoop jong gebruikte winterbanden erbij onderhandeld. Deze bleken uiteindelijk niet beschikbaar te zijn. Verstappen heeft vervolgens zonder enige discussie nieuwe banden (A-merk) meegegeven. Netjes!!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Waarom gaat iemand uit Middelburg helemaal aan de andere kant van Nederland een auto kopen bij Verstappen in Venlo? \r\nDat zit zo. We waren aan een andere auto toe, de Opel Zafira was oud geworden en ook te groot We gunnen hem graag een tweede leven in Afrika. Voor de nieuwe auto hadden we wat wensen opgesteld. Net als de Zafira wilden we weer een hoge instap. Ook wilden we perse een automaat. Vrienden van ons adviseerden een Mercedes A. We ontdekten dat Mercedes sinds 2005 nog een grote variant met hoge instap, de klasse B klasse produceerde. Dit leek ons een betere keus. Onze garage Dekker op Walcheren ging op zoek maar adviseerde ook zelf op internet te zoeken. Na wat adviezen van Dekker waar op te letten, kozen we voor een automaat 2000. Op internet selecteerden we twee auto\'s 1 in Wolfeze en de andere bij Verstappen in Venlo. We maakten afspraken en namen er de tijd voor om beide auto\'s te zien.\r\nEerst naar Wolfeze op de Veluwe. Particulieren boden een donkergrijze klasse B 2008 aan. Mooie auto, alleen jammer van de flinke krassen. \r\nVerder naar Venlo. Toen we daar aankwamen was een oudere man bezig de zaak af te sluiten. Het bleek de vader van de huidige eigenaar te zijn. Zijn zoon was helaas met griep thuis. Maar hij wilde ons graag de auto laten zien. Er was direct een goed contact, hij bleek ook in een klasse B te rijden tot zijn volle tevredenheid. We kwamen in een keurige showroom vol met glimmende auto\'s. De gewilde auto stond er met recht te pronken. Mijn vrouw twijfel over de status van de auto: ze dacht dat een nieuwe was! Jammer zei de oude baas ik kan niets vertellen over de auto, dat weet mijn zoon. Hij belde zijn zoon op het ziekbed om met ons te spreken. Hij wilde ook via de telefoon wel zaken doen maar wij wilden nog even in alle rust het overwegen. Na nog even een blik in de nette garage te hebben geworpen togen we weer huiswaarts.\r\n\r\nAl gauw hadden mijn vrouw en ik de overtuiging dat de zwarte auto bij garage Verstappen de beste keus was. De gemoedelijke en gastvrije ontvangst, de openheid en de presentatie ervoeren we als zeer positief en vertrouwenwekkend. Het leek veel op onze eigen garage Dekker. Ondanks al die glimmende auto\'s een menselijk bedrijf. Later zou blijken dat we daarin niet beschaamd zouden worden. De auto was weliswaar ingevoerd uit Duitsland, maar dat vonden we geen bezwaar. Ook niet dat de deuren beschadigd waren geweest.\r\nNa enkele dagen van bezinning en overleg met de eigeb garage kochten we de auto. \r\nEen week later gingen we met de trein naar Venlo. Toen we de weg naar garage Verstappen vroegen was de man zo aardig om ons daar naar toe te brengen. Zo zijn ze dus in Venlo. De papieren formaliteiten werden vlot afgehandeld door Don Verstappen die inmiddels weer helemaal van de griep was genezen en we vertrokken weer richting Zeeland. \r\nAanvankelijk voelde dat heel goed. We waren heel voldaan over de mooie auto. Maar toen we bij een wegrestaurant wat gebruikten schoot het door me heen: we hadden geen tweede sleutel gekregen. We zochten in het dashboardkastje, geen sleutel.\r\nDat was een flinke domper, weg plezier en chagrijnig vervolgden we onze weg.\r\nDe volgend morgen contact opgenomen met Verstappen. De tweede sleutel moest nog ergens anders liggen, Verstappen beloofde dat hij de sleutel zou achterhalen . Een paar dagen later bekeek ik de papieren en boekjes die bij de auto hoorden en tot mijn verbazing stootte ik op een verklaring van de vorige eigenaar. Hij bleek twee jaar gelden de sleutel in het buitenland te hebben verloren! \r\nToen ik Verstappen hiervan op de hoogte bracht, reageerde hij dat hij voor een nieuwe sleutel zou zorgen. Ik moest rijbewijs en kentekenbewijs opsturen en dan kwam het in orde. Uiteraard wilde ik dit graag aannemen want ik had al eerder vernomen dat een tweede sleutel bijmaken ongehoord duur is ca. € 350. 00. Bovendien zei men dat je dan met de auto naar de dealer zou moeten om de sleutel uit te lezen. Hierdoor blijken er heel veel mensen zonder reservesleutel rond te rijden.\r\nMaar Verstappen verzekerde me dat hij het zou regelen. We waren ook vol vertrouwen dat hij zijn belofte waar zou maken.\r\nDe weken verstreken. Dan op een middag meldde zich een pakjesman. Ik kon niet bedenken dat ik iets had besteld. Hij overhandigde mij een klein pakje dat in mijn hand paste, ook moest ik nog een handtekening voor ontvangt zetten. Toen ik het pakje opende maken begon het te dagen: het zal toch niet.... Ja hoor het was de splinternieuwe sleutel!\r\nHulde garage Verstappen! Zeeeer aanbevolen!!!\r\nInmiddels is de Zafira op weg naar Afrika.\r\n\r\nGerrit Pleijter\r\nMiddelburg, 5 november 2013. \r\n