goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig en meedenkend. Service is erg goed! Al ruim 20 jaar een tevreden klant.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd goede service erg vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en deskundige eigenaar, Don Verstappen. Hij weet direkt je vertrouwen te winnen in positieve zin. Prachtige auto..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na meerdere autobedrijven te hebben bezocht voor een mooie VW Golf 7 toch maar er steeds niet echt 100% van overtuigd was of er geen goed gevoel bij had toch maar de stap genomen om helemaal naar Venlo te reizen ca (200KM) te reizen en niet voor niets gelukkig!! Helemaal blij met me aankoop keurig verzorgd bedrijf, aardige verkoper geen bla bla type maar iemand die zijn woorden ook echt nakomt, hele mooie auto\'s ook!\r\nAuto keurig afgeleverd volgens afspraak! Super service Verstappen! Jullie hebben er een vaste klant bij!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Alle gemaakte afspraken zijn gewoon nagekomen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig, prima prijzen, zeer vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service na het stelen van onze was super , meteen een leen auto meegekregen en na een paar weken konden we weer toeren in onze andere aangekochte auto . Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top garage! \r\nAudi a4 gekocht bij Verstappen, Alles netjes volgens afspraak geregeld. De auto\'s en showroom zien er erg netjes uit. Eigenaar is zeer aardig en eerlijk, hij weet wat hij doet en dat is ook af te zien aan zijn bedrijf. Ik ga hier zeker terug in de toekomst! Groetjes jim

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed! Mijn bij Verstappen gekochte auto zaterdag opgehaald en keurig volgens afspraak afgeleverd. Eigenaar leuke eerlijke en betrouwbare jongeman die zijn zaakjes netjes voor elkaar heeft. Mooi bedrijf, verzorgde showroom en werkplaats, vakkundig personeel, nette frisse uitstraling en een bedrijf waar kwaliteit en service in deze tijd op 1 staan nog. Compliment Verstappen Auto\'s!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels al 3x een auto aangeschaft bij Verstappen Auto\'s en de 4e zal zeker ook hier gekocht worden. Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf. Zeer goede service. Duidelijk dat tevredenheid van de klant voorop staat. Tevens ook een prachtige showroom!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In januari een Mercedes C Klasse uit 2013 gekocht bij Verstappen Auto\'s in Venlo.\r\nZeer correct bedrijf!!\r\nOpen en eerlijke werkwijze, goede service,betrouwbare indruk mooi bedrijf met klantvriendelijk personeel.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was op zoek naar een gebruikte auto en kwam via de site terecht bij Verstappen.\r\nWe werden goed ontvangen en voorgelicht over de auto die we wilden verkopen.\r\nNiet van die standaard praatjes van de verkoper die je op veel plaatsen tegenkomt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over de service en vakkundigheid van Verstappen Auto\'s \r\nIk ben er zeer deskundig geholpen door het personeel in de werkplaats \r\nIk heb daarop mijn auto toen in teruilen voor een jonger model ik werd hierbij goed geholpen door Dhr Verstappen, niets was hem te veel zelfs op het laats toen ik vroeg of hij een paar mooie velgen had voor onder mijn nieuwe auto \r\nIk heb hem toen naar een paar dagen opgehaald en hij bevat me prima \r\nSUPER SERVICE VERSTAPPEN AUTO\'S \r\nKunne veel garage houders zich een voorbeeld aan stellen hier ben je te minste nog een klant die wordt gewaardeerd bij hun maakt het volgens mij niet uit of nu 2000 euro of 20000 euro te besteden hebt. \r\n\r\nBedankt en zeker tot de volgende keer \r\n\r\nGr W.Peters

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik weet niet waar al deze ervaringen vandaan komen. Volgens mij uit eigen werk. Ik heb in september een auto gekocht. Een golf gti. Ik heb gebeld met de vraag of de auto schade had of heeft gehad. Het antwoordt was dat de velgen een beetje beschadigt waren en een paar restyle deukjes. De auto via de telefoon gekocht en zaterdags opgehaald. Wij komen daar, staat de auto achterin in de showroom op de donkerste plek van het magazijn terwijl die net binnen was. Een beetje raar. De auto was moeilijk te bekijken omdat het zo donker was, maar door het vertrouwen in de verkoper hebben we alles in orde gemaakt. \r\n\r\n\r\n\r\nHij rijdt de auto naar buiten en het eerste wat hij zegt je moet wel direct tanken. Ik kon net bij de tankstation komen die daar in de buurt was. De tank was schoon leeg. Mijn vriendin ziet in het licht direct een bruine plekje op de auto en zegt dat ik don direct moet bellen. ik zeg dat plekje poets je wel weg. De auto was overigens niet gepoetst. Door de drukte maak ik de auto 3 weken later schoon en zie ik dat de bruine plek die achterop de bumper zit een streep over de auto is die eindigt tot de achterdeur. En ook op de achterbumper en aan de andere kant van de auto zitten schaafplekken. schade ongeveer 1000 euro. Ik stuur hem hier een mail over. Reageert hij niet op. 2 dagen later bel ik hem en vraag waarom hij mijn mail niet beantwoordt. Hij geeft hier 2 antwoorden op. Ik heb het druk en familieomstandigheden. Waar ik verder maar niks over vertel. Omdat hij daar een fraai verhaal van maakt. Maar hij kan in die tijd wel allemaal advertenties op marktplaats zetten en auto\'s verkopen. Hij wil niet tot een oplossing komen en ik krijg het antwoordt dat ik niet zo moet zeuren en dat ik de auto voor handelsprijs heb gekregen. Ik zeg dat ik dit meld bij de bovag. Dan begint hij een potje te dreigen. Je moet niet te ver gaan want dan leer je de echte don kennen. Dit gaat zo 2 minuten door. Ik heb nog gedacht om aangifte te doen, maar van zulke zielige mensen raak in niet onder de indruk. De bovag ingesteld. Alleen die zeggen dat het moeilijk te bewijzen is dat de schade er al op zat. Hij heeft bij de bovag gemeld dat ik een uitgebreide proefrit heb gemaakt en dat ik de auto goed hebben kunnen bekijken. En dat ik eventuele schade voor lief had genomen. Daarom vraag ik ook zeker of de auto schade heeft gehad. Ik heb geen meter met de auto gereden dit was ook niet mogelijk want de tank was schoon leeg. Nu 4 maanden later krijgt de auto allemaal problemen. De ene naar de andere storing. Hij wil hier niks aan doen terwijl er nog gewoon bovag garantie op de auto zit. hij reageert niet op telefoontjes en mails. \r\n\r\nMijn advies zal zijn koop geen auto van deze persoon. Hij voelt zichzelf heel wat maar het is hem allemaal komen aanwaaien. Hij wil graag auto\'s verkopen maar als er wat mee is laat hij je er mooi mee zitten Ik hoop dat de 4e generatie de zaken op een betere manier voortzet dan de 3e generatie want dat is een aanfluiting.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste Don bij deze wil ik jou laten weten dat de polo wrc die ik laatst bij jou gekocht heb echt top is en jou klant eerlijkheid super is zodoende ben ik nu 6 maanden later een mooie golf Gti 6 bij jou komen kopen voor mijn vrouw. Het vertrouwen in Don is zo groot dat ik deze auto voor mijn vrouw gekocht heb vanaf een foto omdat Don mij verzekerde dat de auto top is en heb dat ook gedaan. Wat bleek bij het ophalen van de golf Gti dat Don meer dan zijn woord was nagekomen de auto was bijzonder mooi en werkelijk als nieuw en perfect afgeleverd wederom de beste beslissing om bij Don een auto te kopen. Een ding is zeker ik koop alleen nog maar een auto bij Don van Verstappen auto\'s. Beste mensen bij deze adviseer ik jullie als u op zoek bent naar een goede mooie auto ga dan zeker naar Verstappen auto\'s want geen autobedrijf is zo netjes en eerlijk als Don van Verstappen. Bij deze wil ik Don nogmaals bedanken voor alles en zijn eerlijkheid en betrouwbaarheid. En zeker zie je mij weer als ik een auto zoek. In een woord. Super.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een gebruikte Volkswagen Beetle gekocht bij Verstappen. We zijn erg netjes en vriendelijk geholpen. Dit bedrijf is een aanrader !!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zéér netjes en betrouwbaar familie bedrijf.\r\nMooie verzorgde showroom en werkplaats vriendelijk personeel en heel vlotte leuke verkoper/eigenaar een hele betrouwbare en open gast! Auto werd keurig naar wens en afspraak afgeleverd en na een onafhankelijke keuring (puur omdat ik al eerder heel erg de mist in ben gegaan) bleek de aankoop 100% in orde en betrouwbaar! Kunnen heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen! Vaste klant erbij Verstappen!!\r\n\r\nEn succes met je bedrijf! \r\nGroeten uit Weert\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn nieuwe auto VW Golf GTD gekocht in Oktober bij autobedrijf Verstappen in Venlo.\r\nUitermate goede service, Net ontvangst en Keurig afgeleverd volgens afspraak en zeer mooi en verzorgd bedrijf ook.\r\nBen er super blij mee!!!\r\nTop service!! \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij deze wil ik even laten weten dat ik veel auto\'s heb gekocht bij officiële dealers en verschillende autobedrijven maar Verstappen waar ik mijn Volkswagen WRC heb gekocht is zeker de uitschieter van al die bedrijven een top service klantvriendelijk en alles tot in de puntjes geregeld ook qua afspraken ik kan iedereen ook zeker aanbevelen om een auto te kopen bij Verstappen dan ben je verzekerd van een goede auto en service waar veel bedrijven zeker nog wat van kunnen leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste indruk is erg goed. Netjes te woord gestaan en geadviseerd. Na 2 dagen terug omdat de airco niet werkte; deze zou leeg zijn en werd (kosteloos) opnieuw gevuld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto overgenomen van dit bedrijf. \"Probleem\"met airco, is zeer correct door dhr. Verstappen opgelost.