5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd goed overleg,straalt vertrouwen uit,nog nooit geen klachten gehad.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kom al vanaf het begin van deze garage als klant in dit bedrijf. Zowel voor wat betreft het onderhoud, reparaties, het kopen van een auto en schadeherstel, kan ik me geen betere garage wensen. Elk merk is hier op z\'n plek, ongeacht de leeftijd van de auto. De eigenaar en het personeel zijn klantvriendelijk en behulpzaam. Zij hebben kennis van zaken en veel ervaring waardoor elk probleem opgelost wordt! Ik kan Garage Wilms iedereen aanbevelen! Ik zou zeggen; probeer het eens en je wilt nooit iets anders meer.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Moostdijk 5