Zeer klantvriendelijk en deskundig! Wij zijn blij dat wij dit bedrijf ook kunnen vertrouwen! Wij gunnen daarom dit bedrijf het onderhoud van al onze voertuigen.
Super integer en klantgericht!
Zeer vriendelijke mensen. Zij zijn eerlijk. Wij kregen een eerlijke prijs voor onze inruilauto. Scherpe prijs voor de nieuwe auto.
Goed bedrijf met deskundig personeel. Komen afspraak goed na. En altijd vriendelijk. De koffie staat in de regel klaar.
Staan altijd voor je klaar.Goede service.
prima service, duidelijke uitleg en eerlijke prijs.
TOP BEDRIJF IN WOORD EN DAAD
Prima uitleg. Zeer ruim de tijd gekregen om tot zaken te komen. Kwalitatief mooie en goede auto voor een scherpe prijs. Een klein puntje van kritiek: de auto zou volgens de verstrekte informatie zijn volgetankt. Dat bleek niet het geval te zijn. Er zat ruim een kwart aan diesel in de tank.
Ik zat vast met mijn APK. Geweldig zoals garage Wilms me geholpen heeft.
Goed tevreden
onder een naam geweldig
Staan altijd voor je klaar, zijn klantvriendelijk (ook het personeel)
Goed en professiooneel autobedrijf. Nemen rustig de tijd voor je. Kunt je te kopen auto grondig nakijken. Hele aardige en vrieneelijke mensen. Voor een volgende auto zeker een goede optie.
Gewoon een degelijk bedrijf zonder poespas. En die goed in de gaten heeft wat voor wensen de klant heeft.
Vertrouwd gevoel bij dit autobedrijf