Deskundig en betrouwbaar Doen alles met en rond de auto Garage Wilms V.O.F. Maak snel een afspraak en ervaar zelf hoe uniek en goed dit bedrijf is
Door omstandigheden bij deze garage gekomen. Erg goede service gehad. Een goede leenauto meegekregen en de perfecte zorg gekregen voor mijn auto. Garage Wilms heeft er een nieuwe klant bij.
Goed.
zeer goede ervaringen, erg goede service snel en correct
Uitstekend bedrijf, deskundig, betrouwbaar, goede kwaliteit, professioneel en zeer klantvriendelijk.
Goede aflevering en een fijne persoonlijk afhandeling. Gisteren de auto opgehaald en tot dus ver tevreden over alles!
tot op heden inmiddels 5 jaar zeer tevreden, wat betreft service en advies ook schade afhandeling was zeer goed.
Als ik naar mijn laatste ervaring kijk, kan ik alleen maar zeggen, garage wilms, petje af, ga zo door, en jullie hebben mij als klant voor het leven,
Zeer goede en snelle service
Behulpzaam en vriendelijk
Geweldige service. Zeer aan te raden.
Uitstekend.
Ben al jaren klant bij dit bedrijf en alles loopt altijd volgens mijn wens. Ben er zeer tevreden over. Wordt altijd goed behandeld.