net, correct bedrijf, maken nergens een probleem vanen proberen je altijd te helpen
Zeer goede service. Kan dit bedrijf aanbevelen voor de aankoop van een occasion. Stijlvolle extra\'s. Deze garage maakt er een waar feestje van als je een auto koopt.
Hebben ons super geholpen met afwikkeling van hagelschade aan onze vorige auto,service is top! Geeft de klant een vertrouwt gevoel.
Uitstekende service. Luisteren goed naar eventuele problemen en lossen deze op. Vrouwvriendelijk en de koffie staat altijd klaar.
Ik kon \'s avonds nog terecht om de auto te bezichtigen. Alles werd netjes afgewerkt en ik werd netjes te woord gestaan. Ik kreeg zelfs een leenauto mee. Deze heb ik netjes afgetankt teruggebracht. Alleen was mijn eigen, afgeleverde auto van binnen niet gepoetst, maar wel netjes en afgetankt, maar de service was verder wel echt super. Bij aflevering van de auto werd alles tot in detail uitgelegd over de auto. Ik weet nu precies waar alles voor diende. En kreeg ik zelfs nog een bosje bloemen.
Een super service, hele goede communicatie en een prima prijs..
goei bedrijfke
Betrouwbare garage. What you see is what you get.
Prima service, enthousiast personeel en vakkennis aanwezig!
zeer goed bedrijf met allemaal vakmensen.
Prettige sfeer. Eerlijke zakenman. Duidelijk verstand van auto\'s en niet alleen een mooi verkooppraatje. What you see is what you get.
Tweedehands auto gekocht met inruil van eigen auto. Goede prijs- en afleverafspraken gemaakt en deze ook volledig nagekomen. Betrouwbare garage met uitstekende dienstverlening en service. Een unicum in de autobranche. Succes in de toekomst en ga zo door!
Prima service en goed contact met de klant