zeer goed en staan direct voor je klaar
Wij komen al meer dan 20 jaar bij garage Wilms en zijn al die tijd heel erg tevreden.
Een zeer prettige en informele garage (geen verkopers in pak). Verstand van zaken en tijd voor een kopje koffie. Gekochte auto (occasion) prima af geleverd met zelfs een bloemtje erbij. Hier komen we zeker terug !
De service van Garage Wilms is uitstekend
Goede service en altijd vriendelijk en met een glimlach. Koffie staat ook altijd klaar
Alleen maar hele goede ervaringen de klant komt op de eerste plaats , er staat een geweldig team van vakmensen voor U klaar , er word u een totaal plaatje geboden , verzekering ,andere en of nieuwe auto,reparatie,nieuwe apparatuur, banden,velgen Er word met grote deskundigheid aan uw voertuig gewerkt. Ben al jaren vaste en tevreden klant
altijd goed en vakkundig geholpen
Klantvriendelijk, nemen uitvoerig de tijd voor je. Kwalitatief goede auto voor een mooie prijs. Bij aflevering wat extra, maar toch niet onbelangrijke onderdelen vervangen zoals ruitenwissers, terwijl dit niet overeengekomen was. Peter is een eerlijke zakenman, heeft duidelijk verstand van auto\'s en is niet enkel van een verkooppraatje. Simpelweg: super service! Zo zijn er niet veel.
super goede ervaringen en vriendelijke behandeling koffie staat er altijd klaar met een koekje
Klantvriendelijk, je word snel geholpen
Vertrouwd bedrijf vanaf de eerste minuut. Keurig te woord gestaan en alles perfect verlopen bij de inruil / aanschaf van onze nieuwe auto. Zelfs een bos bloemen bij ophalen ontbrak niet voor mijn jarige moeder! Complimenten aan Peter en Angelique.
Komt afspraken na en prijs/kwaliteit prima