Laden reviews...
48 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen een consistente positieve indruk van Garage Wilms. Klanten waarderen de vriendelijkheid van het personeel, duidelijke uitleg en een persoonlijke aanpak. De transacties voelen betrouwbaar en professioneel aan, met aandacht voor details en een vriendelijke afsluiting. Al met al lijkt Garage Wilms een gerenommeerde keuze voor een auto.
Zocht binnen mijn budget en met alle opties
15 June 2026
Jos
Asten
Prettige communicatie en oprecht fijn geholpen. Ik ben heel blij met mijn nieuwe auto en kan - en zal - de garage iedereen zeker aanbevelen.
7 June 2026
Romy
Nijmegen
Vakmensen met kennis van zaken en een eerlijk verhaal. Ze denken graag mee! Ik zou er zo nog een auto kopen! Aanrader dus!
2 June 2026
Eline
Maarheeze
Ik wist niet dat het nog bestond, maar het bestaat echt. Een auto kopen bij Garage Wilms,was heel gezellig,vriendelijk en wat er gezegd werd is ook uitgevoerd. Onze volgende auto kopen wij ook zeker bij dit autobedrijf!!!
17 May 2026
Bert & Marianne
Helmond
Hele gezellige ontvangst en no nonsense beleid. Super
5 May 2026
Peter
Venray
Goede service .
28 April 2026
Frans
Valkenswaard
Via mijn zoon sprong garage Wilms in het oog. Bij mijn 1e bezoek kreeg ik gelijk het gevoel dat het met deze garage wel goed zat. Mooi wagentje uitgezocht en paar dagen later op en top afgeleverd (met bos bloemen). Geweldig! Ook het administratieve keurig afgehandeld.. Betrouwbaar en vakkundig is mijn ervaring. Ga zo door Peter en Angelique! Jullie zijn echt gezellige mensen en betrouwbaar! Ik blijf deze garage aanbevelen. Top! Groet. Tot een volgende keer.
25 April 2026
Willy Walter
Venlo
Erg veel fijne hulp ervaren bij de aanschaf van de nieuwe auto. Goede service en gezellige gesprekken op kantoor zijn ook welkom natuurlijk.
24 April 2026
Juul
Neerkant
we liepen er bij toeval het terrein op. we zagen er een voor ons gunstige nissan staan. na een proefrit ook eerlijk gezegd dat we nog 2 auto’s elders wilden bezichtigen hebben ze voor ons ook nog online de status van deze twee opgezocht. uiteindelijk gingen wij tevreden naar huis in onze nieuwe witte aanwinst.
20 April 2026
Rudi
WANSSUM
Donderdagavond 9 april een proefrit kunnen maken. Kon de auto gelijk meenemen maar, dit ging financieel helaas niet. Uiteindelijk met goed meedenken gelijk zaterdag kunnen ophalen toen het financieel geregeld was. Oprechte en eerlijke verkoper papieren en gegevens kloppen allemaal en een eerlijke en nette prijs.
17 April 2026
Marco
Raamsdonksveer
Zeer tevreden over mijn aankoop bij Garage Wilms. Vriendelijke mensen, eerlijk advies en een vlotte afhandeling. De service was top. Zeker een aanrader!
1 April 2026
Hilde
Venray
Gewoon respect vol ,tijd genoeg,aardig ,vol lof
1 April 2026
yvonne
Baexem
Het voelt betrouwbaar zowel qua auto als qua personen erachter, dus dan is het goed en snel zaken doen.
19 March 2026
Erwin
Deurne
Ik kom er al meer dan 25 jaar , dat zegt toch genoeg.
19 March 2026
Peter+lizette
Meijel
Wij zijn opnieuw ontzettend tevreden over Garage Wilms. Peter en Angelique hebben wederom hun uiterste best gedaan om voor ons de perfecte auto te vinden. Dankzij hun persoonlijke aanpak, no-nonsense benadering en het vertrouwen dat ze uitstralen, voelde het hele proces direct vertrouwd en prettig. Uiteindelijk heeft Peter voor ons een Eclipse Cross uit 2022 gevonden die volledig aan al onze verwachtingen voldeed. Voor ons was het juist die persoonlijke aandacht en het gevoel van zekerheid dat de doorslag gaf om opnieuw bij Garage Wilms een auto te kopen. Absolute aanrader!
18 March 2026
Frank
Tienray
Een erg goede garage. Vriendelijke service en behulpzaamheid. We zijn erg blij met de auto. We bevelen hem van harte aan. Ik zal hem zeker aanbevelen. Met vriendelijke groeten.
12 March 2026
Pawel Durda
VLISSINGEN
Mijn ervaring met Garage Wilms BV was uitstekend, ik had al meteen met binnenkomst er een goed gevoel over, 2 gewone eerlijke mensen heb een mooie auto gekocht superblij mee, hoop er nog jaren plezier van te hebben, dank jullie wel.
5 March 2026
nell Bree
Meijel
Mijn nieuwe auto gehalt. Alles liep super mooie en uitzonderlijk service. Echte aanrader om bij Peter een auto te kopen. Ben zo blij mee. Dank voor de mooie service.
3 March 2026
Jane Willemsen
Grashoek
Vanaf de bezichtiging tot aan de levering van de auto geheel klachtgericht.
21 February 2026
John+ Angelien
Venlo
Mijn 2e auto gekocht vandaag en nog steeds een betrouwbaar autobedrijf Kan iedereen aanbevelen, mijn volgende auto gaat ook weer bij garage Wilms neerkant gekocht worden. Ook de APK's gaan vanaf nu daar uitgevoerd worden . Thanks Peter en Angelique
14 February 2026
Peter
Mierlo
Ik heb recent een Audi A3 gekocht bij garage Wilms. Toen we aankwamen zag hij er al beter uit dan op de foto's. Na een goed ontvangst, uitgebreide toelichting over de staat door Peter, hebben we een proefrit gemaakt en direct tot overeenkomst gekomen. Hierbij heeft zelfs Angelique me nog geholpen om mijn nieuwe verzekering in orde te maken. Alles verliep dus helemaal vlekkeloos van begin tot eind en ik ben heel blij met de aanschaf! Niets dan complimenten voor deze garagehouders.
9 February 2026
Niek
Utrecht
Mooie wagen en mooie bloemen
30 January 2026
Sem
Kessel
Hebben goed geholpen naar de juiste keuze auto.
28 January 2026
Ton
Asten
Mijn ervaring met Garage Wilms is al vele jaren. Nooit problemen gehad,dus ik koop daar met een gerust hart een andere auto. De dochter Linda heeft onze auto zeer goed gepoetst en ze gaf ook nog met raad en daad tekst en uitleg over de gekochte auto. Kortom een garage waar je met raad en daad word bijgestaan om een mooie en goede auto te kopen.
27 January 2026
Jantje
Deurne
Vandaag onze nieuwe auto opgehaald bij Garage Wilms. Peter & Angelique hebben ons goed geholpen bij het vinden van onze nieuwe auto. We hebben goede hulp gekregen bij de orientatie naar een nieuwe auto en hebben de service en aankoop als erg prettug ervaren.
10 January 2026
Arno