5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na lang zoeken en vele bezoeken aan bedrijven, met hele gladde en zeer snelle verkopers, vond ik bij auto Sinnema de auto die ik zocht n.l.een BMW 750IL High Line Executive. Dit bedrijf is een verademing in de huidige auto-jungle, open, eerlijk, no nonsense, en uitermate hoffelijk. Je bent hier als klant nog echt koning.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tot nu toe alleen maar lof. Zeer klantvriendelijk, snelle service, betrouwbaar.

Ik ben zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klant vriendelijk. Prima deskundige werkplaats. Een echte aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een kleinschalig autobedrijf dat sterk is in service, deskundigheid en klantgerichtheid.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een ruime zoektocht naar een andere auto zag ik via internet dat bij Auto Sinnema precies stond wat ik zocht. Na telefonisch kontakt hebben wij een bezoek gebracht aan deze garage. Eindelijk geen glas paleis waar je door een niks zeggend figuur bij voorkeur genegeerd wordt omdat je maar voor een gebruikte auto komt kijken, maar een vrolijke en zeer enthousiaste eigenaar die je te woord staat. Na aankoop van onze auto stond een week later netjes gepoetst en nagekeken zoals afgesproken op ons te wachten. Nu wij enkele dagen in onze auto gereden hebben zijn wij volledig gelukkig en zeer tevreden over de auto en de behandeling van Dhr. Sinnema.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De service is erg goed, oplossing gericht en staan meteen voor je klaar. Prijs en kwaliteit staan in verhouding. Kortom hier voel je je als klant echt koning!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eind 2007 stopte mijn garage, omdat de garagehouder geen opvolger had en de plek van zijn garage een andere bestemming kreeg. Zo had ik van de een op de andere dag geen garage meer. Geen prettig gevoel, als je onverwacht mankemeneten aanje auto krijgt. Advies van deze garagehouder, een garage in Eindhoven, minstens 20 km van mijn woonplaats. Ook eind 2007 viel er een folder in de brievenbus van Auto Sinnema, die elk merk auto in onderhoud wilde nemen. Zo ben ik in maart 2008 daar binnengestapt en heb mijn verhaal gedaan. Ik werd als klant heel warm ontvangen. Harry Sinnema vertelde over zijn werkervaringen in de autobranche en dat het altijd zijn wens was geweest om een eigen garage te starten en was toen ruim een jaar bezig. Harry heeft veel kennis van auto\'s en straalt vertrouwen uit. Jan, zijn monteur, is een heel deskundig iemand. In 2009 moest mijn auto een beurt hebben en APK gekeurd worden. Op dat moment kon ik geen auto rijden. Voor Harry geen probleem. Mijn auto werd door hem opgehaald en thuisgebracht en daarvoor werden geen extra kosten berekend. Laatst heeft mijn nicht daar een auto gekocht, en ik was daar bij. Of je nu een auto koopt of een auto alleen in onderhoud hebt, maakt geen verschil. De klant is bij Auto Sinnema KONING !! en de service GEWELDIG !!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Service en vriendelijkheid vieren hier hoogtij dagen. Kwaliteit van auto\'s meer dan goed. Betrouwbaar en eerlijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer nette ontvangst, op een gemoedelijke manier tot zaken kunnen komen. Service zal gezien bovenstaande waarschijnlijk van eenzelfde nivo zijn maar hebben wij nog niet ervaren. Als de service net zo goed is als de koffie............dan 100 punten.

vriendelijk en correct

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nieuwe auto nodig even aan auto sinnema denken! ik ben daar super behandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

-gemoedelijk -ook service na openingstijd -auto keurig, zoals afgesproken, afgeleverd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service en kwaliteit. Een betrouwbaar bedrijf waar de klant koning is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb bij Sinnema in Someren een auto gekocht (Mitsubishi Carisma). Ik was zeer te spreken over de service en erg tevreden over de auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima prijs-kwaliteit verhouding, je merkt dat ze het 100% goed willen doen. Ik ben dus een tevreden klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Garagebedrijf Sinnema te Someren is een voorbeeld van service verlening en zou een voorbeeld voor andere moeten zijn en hier worden niet onnodig onderdelen vervangen waardoor de onderhoudsbeurten prijswaardig uit vallen. Aan te bevelen garagehouder.

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vertrouwd, prettig, helpen je altijd goed vooruit, komt afspraken na, bij verhindering wordt je tijdig geinformeerd etc etc, kortom aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een bedrijf, dat zijn afspraken goed nakomt. Een bedrijf waar we tot nu toe klantvriendelijk, correct en betrouwbaar ontvangen en behandeld zijn. Een bedrijf, waar we prima service ontvangen.

SUPER

Heuvel 15