5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afspraken worden nagekomen, vriendelijke nette werknemers, betrouwbaar. alles is perfect geregeld en ik ben heel tevreden met mijn auto. Met name Rob is top !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel ikzelf als mijn vriendin hebben hier een auto gekocht, en de service was top! Mijn auto is probleemloos, bij mijn vriendin der auto branden al een dashboardlampje tijdens de koop, maar we hebben toen afgesproken dat daar later nog naar gekeken zou worden, uiteindelijk ging het lampje niet uit maar zelfs bij de Renault garage konden ze het lampje niet uitzetten. Ze hebben hier wel alles aan gedaan, dus super service. Na anderhalf jaar stond ze met een lege accu (weersomstandigheden) en weer werd hier naar gekeken, bij ons aan huis, kosteloos! Dit is service waardoor je terug gaat naar een bedrijf! Voor mijn volgende auto ga ik zeker weer langs Frank Oomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gebruikte auto aangeschaft. Zeer aardig geholpen. Een probleempje wat zich later voordeed is keurig verholpen. Volgende keer zou ik hier weer kopen. Ga er ook voor onderhoud naar toe en ook daar ben ik altijd tevreden over !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

een 2e hands auto gekocht met nieuwe APK Na een week ermee te rijden werd duidelijk dat banden dus op waren. Nieuwe banden eronder laten zetten, daarbij geconstateerd dat 2schokbrekers kapot zijn.. zit nu al halve week op antwoord te wachten.. maar ga hier niet meer heen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Florijnstraat 6