goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf rustig en goed ge-informeerd voor aankoop jonge auto met inruil.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met recht een bedrijf waar de klant centraal staat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel bedrijf. Keurig geholpen door de verkoper en de auto is perfect afgeleverd! Nogmaals mijn complimenten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg meewerkende autodealer ze staan altijd klaar een goede keus wat mijn auto betreft, netjes met afwikkeling namelijk ikben nog al zuinig op materiaal de trekhaak had ik ergens anders gekocht maar hun zetten hem er onder alles netjes en strak dat weet ik van mijn vorige autos groet van paul uit epe

Molenstraat 14

8181 BJ Heerde