Sind 2007 ben ik zeer tevreden klant van Neppelenbroek auto\'s in Heino. Zo tevreden dat ik regelmatig de ruim 40 km naar Heino reis voor hun service, met twee auto\'s. De mensen van Neppelenbroek zijn zeer deskundig, oplossingsgericht, vriendelijk, toegankelijk en ze denken heel goed met de klant mee. Het contact is altijd plezierig, als klant krijg je het voordeel van de twijfel.
prima!
Sedert november 2006 zijn mijn echtgenote en ik, na aankoop van onze 1e Volvo V70, klant bij Volvo specialist, garage Neppelenbroek Auto\'s te Heino. Inmiddels rijden wij in een fijne, ook bij Neppelenbroek aangeschafte, Volvo S80. Het feit dat wij, woonachtig in Velserbroek (enkele reis naar Heino 157 km), ook onze huidige Volvo S80 in VOLLEDIG ONDERHOUD HEBBEN EN HOUDEN bij Neppelenbroek(inclusief winterbanden etc.) zegt volgens ons genoeg. Het bedrijf beschikt over een (specifiek) hoog kennisniveau en idem gekwalificeerde monteurs. Kernwaarden van Neppelenbroek zijn daarbij: GOUD eerlijk, integer en betrouwbaar, op basis van WEDERZIJDS vertrouwen. Zo als het autobedrijf mag worden getoetst, geldt dit naar onze mening ook voor hoe de klant zich hoort te gedragen c.q. op kan stellen. Zo kom je er altijd met elkaar uit. Wij gaan er althans nooit meer weg.
Neppelenbroek Auto\'s is een bedrijf dat met veel verstand van zaken onderhoud aan mijn Volvo pleegt. Het personeel is zeer deskundig, kent mijn auto en weet waar het mee bezig is. Onnodige kosten worden hiermee voorkomen. De klantgerichtheid en ook het meedenken staan hoog in het vaandel. Al met al een dikke pluim!
prima bedrijf met goede service. Klantvriendelijk en meedenkend.
Positieve ervaring. Lekker no-nonsense. Je kan ook even met de monteur praten wat ik als liefhebber fijn vindt. Prettige sfeer. De factuur is ook netjes, al vind ik het bedrag wat er gerekend voor het uitlezen van de auto in verhouding wat aan de hoge kant. Bij mijn vorige VW/Audi specialist werd daar niets voor gerekend. Daarom een 8 voor prijs/kwaliteit.
Sinds de aanschaf van \'onze goeie V\' (V 70 classic bi-fuel van 2000) begin 2005 rijden wij inmiddels 9 jaar en ruim 225.000 kilometers naar volle tevredenheid met deze auto. Bij aanschaf stond de V op 208.000km dus nu wordt het leuk. Service, onderhoud en reparaties worden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wij waarderen vooral de deskundigheid, de redelijke tarieven en de vriendelijkheid en correctheid waarmee de zaken worden afgehandeld. Qua deskundigheid en up-to-date blijven scoort Neppelenbroek goed. Daarnaast heerst in de zaak en de werkplaats een prettige sfeer waarin respect, waardering en betrouwbaarheid naar mijn gevoel een belangrijke rol spelen. Voor het gevoel van de garage om de hoek rij ik graag een uurtje om en ik krijg altijd een mooie leenauto mee. Soms is dat wel eens minder praktisch maar voor het algemene onderhoud en betrouwbaarheid van de goeie V zelf is dat het zeker waard. (ik was wel iets meer tijd kwijt voor deze enquête dan de dertig seconden die in de mail gesuggereerd werden)
we zijn al 20 jaar naar volle tevredenheid klant. Sterke punten: persoonlijk contact, duidelijke uitleg wat er aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden. Denkt goed mee met, voor de klant best passende, oplossing. Zeer ervaren met onze Volvo. We worden altijd snel geholpen. Zeker aan te bevelen!
Word altijd goed en snel geholpen!!!
Ze staan altijd voor je klaar en de kwaliteit is goed. Ga zo door!
Vriendelijk, behulpzaam, goed advies en goede service. Mijn auto ziet er weer top uit en alles werkt weer zoals het hoort!
Prima contact. Klacht goed begrepen. Afspraak kon op korte termijn. Op afgesproken tijd direct aan de beurt. Snel geholpen. Factuur snel zoals het hoort. Prima.
het was een prettige ervaring om zaken te doen met dit bedrijf. ik heb hier mijn volvo S80 gekocht, het is tenslotte een volvo specialist. ik werd vriendelijk geholpen, en kreeg een lekker bakje koffie. je merkt echt dat het een familie bedrijf is, met veel gezelligheid. de baas zelf ging zelfs mee naar het postkantoor, ook vanwege de nieuwe regeling. het bedrijf is leuk gelegen in een klein dorp, en alles ziet er netjes uit. service is prima voor elkaar, de baas is soms wat hectisch van daar de 8 qua volvo deskundigheid is het net een echte volvo dealer. prijs van de auto maak ik hier niet bekend, maar het was een goede prijs. m.v.g. Berry
Ik ben al jaren tot volle tevredenheid klant bij Neppelenbroek. Er is sprake van betrokkenheid bij hun klanten. Ze bieden uitstekende service en korte wachttijden. Er is altijd wel een gaatje te vinden.
Nette service. Geen gedoe en snel de weg weer op. Bovendien erg vriendelijk personeel.
Uitstekend. Service en klantvriendelijkheid zoals het hoort, maar zoals je het te weinig meer tegenkomt. Helemaal in de autobranche.