Zeer goed, vakkundig, en betrouwbaar bedrijf
Prima service. Behulpzaam, deskundig en nuchter.
nieuw email [email protected] Prima ervaringen, goede service en deskundigheid .KaN HET GOED met iedereen vinden
primaaa!!
DBB: deskundig, betrouwbaar en betrokken. 3 kwaliteitskenmerken die zeker van toepassing zijn op (ver)kop/onderhoud bij Neppelenbroek auto\'s.
Als zeer deskundig
adequaat reageren op vragen
Prima service.
Een keer een wat mindere ervaring maar dit is na overleg keurig en coulant opgelost waardoor positiviteit overheerst. Dit keer is mijn condensor snel en netjes vervangen voor een redelijke prijs. Relaxte sfeer en kundige monteurs. Ik kom zeker weer terug, al hoop ik nu een tijdje niet langs te komen :-).
goed, krachtig, je weet waar je aan toe bent en ze sponseren je ook nog met kenteken nummer platen en dat zie je later terug in de factuur.
een klein bedrijf waar de klant nog klant is een goede service heeft en alles in overleg doet