Zeer goed de koffie is prima vriendelijk en goed personeel
Heel goed. Duidelijk. Vriendelijk. Doortastend.
Uitstekend! zeer klant vriendelijk, goede service. Reparaties gebeuren snel en vakkundig. We komen hier al vele jaren.
Wij ervaren het als een klantvriendelijk en service gericht bedrijf
Zeer goede ervaringen. Snelle service, bij bandenwissel 9 van de 10 keer zelfde dag afspreken en wisselen. Lekker gebak :-)
goed let op email adres is [email protected]
Gebruikte auto gekocht. Wat tegenvallers aan de auto na aflevering die gedurende de garantie termijn goed zijn opgelost. Bedrijf is open en transparant
prima service, alle afspraken nagekomen!
Ik kon snel een afspraak maken voor nwe winterbanden. Snel klaar en een bakkie koffie.
Eerste bezoek aan Neppelenbroek, Hebben me goed geholpen. Fijn dat ze actief mee denken over onderhoud van een toch relatief oude oude die intensief gebruikt wordt ( 50.000 KM/Jaar).
Ben zeer blij met deze garage: mensen met hart voor het vak en de wil het direct goed voor elkaar te maken. Bovendien snel en goedkoop.
prettig en uitstekend.
Prettig/deskundig/Snelle service indien nodig.
Positief, wel alert blijven.
Neppelenbroek auto\' s staat dicht bij de mensen; erg tevreden over de uitgevoerde APK-keuring van mijn auto. Niet alleen voor Volvo\'s het juiste adres, maar ook voor stadsautootjes als een daihatsu cuore.
heel goed!
TOP !!! Kleine kanttekening: uurtarief is de laatste jaren wel explosief gestegen !!! Prijs/kwaliteit is nog altijd dik in orde !!!
prima service
Doen meer dan je mag verwachten...
goede ervaringen, vooral mbt werkplaats. Monteur neemt de tijd voor je. Ook technische ervaringen deelt hij met je, dat spreekt mij persoonlijk wel aan.
prima service en snel