mijn ervaring met dit bedrijf is goed
Klantgericht met kleine overhead.
Zoals altijd, klantvriendelijk, deskundige monteurs en altijd op korte termijn een gaatje te vinden, erg flexibel
Excellent!
Goede techn kennis van Volvo, geeft ook tips indien onderhoud etc door klant zelf wordt gedaan. Zijn ook wel klantvriendelijk. puntje van verbetering, klant terugbellen wanneer daar om gevraagd wordt...
No nonsense garage, met kundige (volvo) monteurs. Prettige en open communicatie. Een verademing tov van de dealerbedrijven. Klantgericht zonder dure showroom en receptie.
voor de eerste keer niks mis mee
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend.
persoonlijk,spontaan en deskundig
Klantgericht, snel, schoon en doelmatig
Ik kocht een Volvo occasion met 6 maanden Bovag garantie bij dit bedrijf. Aan het eind van de termijn bleek een remblok versleten, Dat werd zonder omhaal vervangen. Tijdens een proefrit na het vervangen van het remblok werd door de garage nog een mankement gehoord/geconstateerd. Ook het steunlager van de aandrijfas werd daarop nog vervangen. Topservice!
Zeer vriendelijke eigenaar en kundig personeel!!
Uitstekende uitleg, en adequaatheid monteurs. Kom hier heel graag terug met onze Volvo!