Beste erwaring
Goede en betaalbare service voor Volvo. Vorig jaar hebben ze mij zeer goed uit de brand geholpen met een kapotte turbo. Naar aanleiding daarvan nu de distributieriem daar ook laten vervangen. Zeer tevreden.
prima service en flexibel
Deskundig en persoonlijk advies staat voorop! Uitvoering werkzaamheden altijd volgens afspraak.
Zoals altijd uiterst correct en vriendelijk geholpen. En fijn dat men zo flexibel is.
gewoon geweldig
Snelle diagnose via telefoon en kon gelijk komen. Diagnose bleek juist en direct gerepareerd. Goeie service en als vaste klant ook nog eens een goede korting gekregen op de reparatie. Top!
Neppelenbroek zit voor ons niet naast de deur, maar we maken graag het ritje naar Heino omdat we heel goede ervaringen hebben met deze garage. Deskundig personeel dat meedenkt in oplossingen. Zeker aan te bevelen.
Altijd top
vakmensen - goede en gemoedelijke sfeer - lekkere koffie
\"Dorpsgarage\" waar de klant nog koning is en je geen nummer bent!
goede service, goede uitleg, zeer behulpzaam, erg tevreden
Een prettige garage met fijne mensen?