Geen
Snelle en professionele service
Als er iets is ben je snel aan de beurt en wordt je prima gehopen
Onder de rook van Zwolle is een guitig dorpje, Heino genaamd. In het centrum van dit dorp vind je de garage van Neppelenbroek. Met een klein, vriendelijk & betrouwbaar team weten ze al jaren mijn Volvo naar behoren te onderhouden.
Top service, snelle afspraak, snel gerepareerd
Goed en persoonlijk contact en staan altijd klaar om je te helpen.
Erg goed geholpen!
Snelle en vakkundige service! Een aanrader
Als ik iets vraag of aangeef voert het autobedrijf dit uit.
Een echte Volvo expert die door zijn kleinschalige opzet oog heeft voor de klant. Op zoek naar een goede Volvo dealer? Neppelenbroek te Heino!!
No nonsens garage, eerlijk betrouwbaar. En een prima sfeer. Dat hebben wij ondervonden bij de aankoop,en de werplaats medewerkers. Top
Was een APK keuring. Moesten een paar kleine dingen. Direct een voorstel met exacte kosten op de mail. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Wordt eerst geprobeerd zelf te repareren en niet direct nieuwe onderdelen ingezet. Fijne contacten met de monteurs en de eigenaar.
Auto gehuurd, alles naar wens
Leuke ervaring om eens elektrisch te rijden
Goed en betrouwbaar. Ik stap elke dag in mijn inmiddels 14 jaar oude auto!
Ben zoals altijd goed geholpen. Ruitenwisser vloeistof houd ik tegoed.
Goed en deskundig personeel die weten wat ze doen
Prettig in de omgang, meedenkend en correct. Mooie auto voor een mooie prijs kunnen kopen!
Al jarenlang trouwe klant en zijn al jarenlang betrouwbare garage !
Altijd goed geholpen, nemen de tjid voor je, denken mee en goede prijs-kwaliteit! Toppers.
Geweldige service
Mijn Volvo V70 (2003) heb ik ruim 5 jaar geleden gekocht bij Neppelenbroek. Voor onderhoud ga ik steeds naar Heino, met veel plezier en tevredenheid. Waar nodig is er een leenauto beschikbaar. Prima tevreden en happy Volvo rijder, mede door deze bevlogen eigenaar en medewerkers van Neppelenbroek.
Klantvriendelijk bedrijf, lekker kleinschalig!