Laden reviews...
85 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent een vriendelijk team, vakbekwame monteurs en betrouwbare service. Klanten waarderen snelle afspraken, duidelijke uitleg en aandacht voor klantbehoeften. De service wordt als professioneel en betrokken ervaren, met aandacht voor kwaliteit en prijs. Kortom, de ervaringen zijn positief en de garage dichtbij.
Zeer vriendelijk geholpen. Top service!
29 June 2026
Ger
Lierderholthuis
Rem controle caravan. Geen nieuwe onderdelen nodig. Alleen banden vernieuwd. Toch alles nagekeken. Super!
28 June 2026
Harry en Dinnie
Heino
Goede service, ze werken snel, denken mee, zijn vriendelijk. Ik heb geen verstand van auto’s, dus vertrouw 100% op hun kennis.
27 June 2026
Petra
Zwolle
Al jaren vertrouwd adres voor onderhoud aan onze Volvo's. Aan iedereen aan te bevelen.
25 June 2026
Roy
Nijverdal
Vandaag mijn nieuwe auto bij Edwin aangeschaft. Heerlijk, een Oer degelijke dorps garage met enorme kennis en kunde over de Volvo. Geen gladde verkoper in een duur pak, maar een eerlijke eigenaar die in zijn overal tussen de reparatie klussen door mij in alle rust en met enorme vriendelijkheid geadviseerd en geïnformeerd heeft. Geen twijfel meer mogelijk, auto gelijk meegenomen! Heino mag trots zijn op zo’n ondernemer in hun mooie dorp.
16 June 2026
Marit
Schermerhorn
Prima garage top zeker aan te bevelen.
12 June 2026
Berry
Dalfsen
Directe en duidelijk communicatie , in de werkplaats kun je zien wat ze doen. Nog een leuke kleine auto garage met normale prijzen.
9 June 2026
Martien
Diepenveen
Heel vriendelijk ontvangen, de auto was zeer snel weer klaar; apk + kleine beurt. Altijd gezellig om hier weer binnen te stappen!
2 June 2026
Melvin
Deventer
Ik ben heel blij zo'n prettig bedrijf op loopafstand te hebben.
29 May 2026
Ingrid
Heino
Al ruim dertig jaar betrouwbaar klant en service gericht. Top monteurs.
24 May 2026
Rien
Dalfsen
Zeer snel een afspraak in kunnen plannen wat bij andere dealer niet mogelijk bleek.
21 May 2026
Cyril
Zwolle
Vakkundig, denken mee, zijn super snel. Erg fijne garage
20 May 2026
Maurits
Heino
Goed geholpen, snel en efficiënt
12 May 2026
Jan
Heino
duidelijke afspraken, die nagekomen worden
8 May 2026
Henk van der Wal
heino
Goede service, deskundig en een prettige ontspannen sfeer. Al jaren zeer tevreden over dit bedrijf.
Nee
2 May 2026
Ronald
Velserbroek
Word altijd zo snel mogelijk en perfect geholpen
1 May 2026
Jaap landman
Heino
Altijd super geholpen met de auto en tijdens werkzaamheden op de hoogte gehouden met foto's en technische uitleg als dat gewenst is.
30 April 2026
Dennis
Heino
Om 9.00 bellen voor afspraak voor bandenwissel, om 11.00 zaten de zomerbanden er al weer onder. En de koffie ondertussen smaakte goed......
20 April 2026
Frank
Zwolle
ondanks dat ik geen klant ben bij Neppelenbroek auto's , ben ik fantastisch en snel geholpen met een kapotte band en velg van mijn auto. De service is prima voor mij geweest. met vriendelijke groet Ineke Wegman-de Haan
17 April 2026
Ineke
Wijhe
Was onverwacht een auto nodig, daar geweest en kon ' A la Minute' een auto mee krijgen zonder 'moeilijk' gedoe! Zeker niet duur moet ik erbij zeggen. Aanrader !!
8 April 2026
Laurens Melenhorst
Heino
We hebben twee Volvo’s. Beide van Nepplenbroek. Fijne auto’s, fijn bedrijf.
31 March 2026
geweldige service||||||||
27 March 2026
Ben Fuhler
Heino
Geen *gladde* verkopers maar gewoon eerlijk en vooral ook veel humor tijdens de contacten !
21 March 2026
Will
heino
Kwam voor het ophalen van een onderdeel en vroeg of er software-updates beschikbaar waren. Even gecontroleerd en updates die beschikbaar waren werden direct geïnstalleerd. Dit werd kosteloos gedaan. Dit noem ik service en ben er zeer content mee.
16 March 2026
Marcel