De ervaringen zijn goed Gastvrij Goed geholpen Vertrouwen
keurig bedrijf met nette eerlijke mensen. deskundig en klantvriendelijk.
Ik word altijd goed geholpen.. Ze doen heel goed.
alles vlot en goed afgewerkt
Fantastische service. Stond \'s avonds met twee lekke banden. Binnen 20 minuten kwam Auto Heije de auto ophalen, hoewel de zaak allang gesloten was. De volgende dag om 9 uur stond hij weer klaar, helemaal gefixt. Briljante gasten, aardig, eerlijk, rechtdoorzee.
Goede service en garantie afhandeling
Vriendelijke service. No nonsense verkoop. Goed product.
Helaas niet tot aankoop over gegaan maar dat lag niet aan de meer dan voortreffelijke manier van ontvangst en de kundigheid van de verkoper !
Nieuwe auto gekocht bij Heije. Prima advies gehad en een goede service bij klaar maken en afleveren van de auto. Ik kan dit bedrijf bij een ieder aanbevelen.
Service, klantgericht nette prijzen. Staan altijd voor je klaar
Open, transparant, klant vriendelijk, snelle en goede service en oplossingsgericht-denken vanuit het oogpunt van de klant. De kwaliteit van de dienstverlening is prima en de kosten zijn gunstig.
Nou heel positief! we hadden in onze omgeving al wat navraag gedaan, omdat we het bedrijf niet kennen. en alles wat gezegd kwam uit super!
Eerlijk verhaal, leuke en aardige mensen. Auto gekocht na lang zoeken op internet. Zelfs 6 mnd garantie gekregen, en een probleem met de zomerwielen werd zonder flauwekul opgelost. Ik zou er zo weer een auto kopen!
Leuk familie bedrijf die het goed voor elkaar heeft. Komen hun afspraken netjes na. Een goed gevoel aan overgehouden!
Ik heb hier een Land Rover defender gekocht deze wagen was 15 jaar in bezit bij één eigenaar geweest en onderhouden door een erkende Land Rover dealer. De Defender trilde wat en de motor was rauw na de proefrit heb ik samen met Jan de deal rond gemaakt waarbij de mondeling afspraak was de trillingen er uit en alles nalopen en wat niet goed is vervangen. Al snel bleek dat de auto technisch in slechter staat was dan verwacht mag worden van een dealer onderhouden Defender en het gevolg is dat de LR enkele weken later aflevering werdt. Ondertussen heeft autobedrijf Heije zonder ook maar éénkeer klagen de complete aandrijving, versnellingsbak, tussenbak gerestaureerd, de wagen heeft een complete oliebeurt gehad en de banden zijn vervangen. Na dat ik de auto heb opgehaald reed hij goed maar al snel kwam de trilling terug en één telefoontje geplecht wederom zonder gezeur een afspraak gemaakt de auto weer nagelopen echter was niet goed te bepalen wat er fout was en weer huis waard en enkele weken later werd door Harold Heije de auto bij mij op de zaak opgehaald om voor onbepaalde tijd te testen en alles werd gedaan om het euvel te vinden hierbij werdt geconstateerd dat de pompverstuivers niet goed functioneerde en vijf gebruikte en gecontroleerde verstuivers werden gemonteerd, ik heb getracht in een paar regels te schrijven wat weken van overleg en diverse grote reparaties verder gebeurt is en in al die tijd geen ingetogen woord en nooit heb ik een rekening hoeven betalen. Het hele team van Autobedrijf Heije verdient een 10 plus en vele (auto) bedrijven zou hieraan een voorbeeld \"moeten\" nemen. Mijn advies aan toekomstigers kopers is kijk niet altijd naar de prijs van de auto maar naar het bedrijf en mensen waarmee je de deal maakt.
Top garage zeer mooie 535 gekocht moet nog iets gedaan worden maar ipv dat deden ze meer dan waar ik om vroeg. Zeer netjes
Voor het eerst APK en onderhoudsbeurt in deze garage laten doen en ben daar zeer tevreden over je voelt je er gelijk thuis.
Pakhuisweg 18
6718XJ Ede gld