Mijn ervaring met deze vakgarage uitstekend. Snelle pro actieve houding. In het verleden bij andere vakgarage geweest maar daar waren ze niet zo pro actief. Een dikke duim op voor Vakgarage Heije :-)
Ik belde voor m’n band en ik kon gelijk terecht. Ik heb even gewacht in de wachtkamer en ze hebben niet alleen de band gerepareerd, maar ook wat andere gebreken. Zeer fijn!
De bandenwissel verliep heel snel en kon erop wachten. Twee dagen later de achter schokbrekers laten vervangen. Prima service, vakbekwaam heel vriendelijk personeel.
vriendelijk te woord gestaan
Snel en vakkundig geholpen
Je weer waar je aan toe bent.
Goed tevreden.
Meedenkend!
Zoals we gewend zijn, snel een afspraak kunnen maken en goede service.
Vakkundig werk, je merkt dat ze hun vak serieus nemen en kwaliteit willen leveren.
Konden wachten op de banden wissel Kregen in die tijd een lekker bakkie koffie.
Er was ruimte om na te denken over de aankoop en over de inruil van mijn huidige auto kreeg ik een eerlijk en realistisch advies.
Voldoet aan alle verwachtingen! Vriendelijk personeel en zeer vakkundig.
Top bedrijf met mooie goede auto’s en fantastische werkplaats
Snel geholpen En de auto rijd weer als een nieuwe
Auto gekocht, bleek een lek in het raam te zitten netjes opgelost door de vakgarage
Werkzaamheden uitgevoerd conform de afspraak. Helaas resetknop vergeten i.v.m. bandenwissel.
Goede service.
Na een tijdje te hebben gezocht bij Heije de perfecte auto gevonden. In de ochtend gebeld en we konden dezelfde dag nog langs komen. Bij aankomst konden we direct een proefrit maken , geen gedoe gewoon rijden! Na de enthousiaste rit even rond de tafel en daarbij een eerlijke inruil prijs gekregen voor de ‘oude’ auto. Binnen een paar dagen alles geregeld en rijden we met veel plezier in de nieuwe auto
Altijd netjes geholpen bij Autobedrijf Heije. Ze kennen je, denken mee en maken tijd voor je.
We werden gelijk vriendelijk geholpen. De man wist veel te vertellen over de auto,s en de persoonlijke service zorgde ervoor dat wij er een auto hebben gekocht. De garage en omgeving waar de auto's staan ziet er verzorgd en netjes uit.
Zeer prettig samenwerken met deze garage. We hadden een auto gezien bij een andere garage en daarmee is Garage Heije(Harold) aan de slag gegaan met de afspraken die we hadden gemaakt. Nog dezelfde dag geregeld allemaal. Kortom een betrouwbare partner om zaken mee te doen.
18-06 een T-Rock cabrio gekocht. Prima ontvangst gehad en eerlijke en fijne mensen. Nog steeds veel plezier van de auto, na een paar maande het even uitgeprobeerd te hebben. Ze belde mij vorige maand zelfs nog uit hun zelf om te vragen of alles goed was. Ouderwetse kwaliteit en service, zoals het hoort, maar (helaas) wat je niet vaak meer mee maakt. Complimenten!!
Vriendelijke en vlotte service
Heel fijn geholpen en te woord gestaan. Vervolgens prettige en snelle service. Auto rijd weer top!! Kundig eerlijk netjes en betrouwbaar!!
Pakhuisweg 18
6718XJ Ede gld