Laden reviews...
110 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen Vakgarage Heije als een professionele en klantgerichte garage. Het personeel wordt vriendelijk en deskundig genoemd en het overleg is helder. Reparaties en afleveringen verlopen betrouwbaar met duidelijke uitleg over kosten. Klanten ervaren de service als betrouwbaar en zeer positief.
Al meerdere keren uitstekende ervaringen gehad bij Vakgarage Heije. Wat mij vooral bijblijft, is de persoonlijke en betrokken service. Je merkt meteen dat klanttevredenheid hier echt belangrijk is. Een speciale vermelding verdient eigenaar Harold. Wat een geweldige kerel! Harold is vriendelijk, eerlijk, deskundig en denkt altijd met je mee. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen en zorgt ervoor dat je met een vertrouwd gevoel weer de weg op gaat. Geen onnodige reparaties of verrassingen, maar gewoon duidelijke afspraken en service zoals het hoort. Het is fijn om te weten dat je je auto met een gerust hart kunt toevertrouwen aan mensen die hun vak verstaan. Vakgarage Heije is absoluut een aanrader. Bedankt voor de goede service en de persoonlijke aandacht. Tot de volgende keer!
12 September 2026
G
Ede
Ik kom hier al jaren met mijn auto, en wordt altijd vakkundig geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel.
12 September 2026
Brandjan
Renswoude
In een adviesgesprek gaat de verkoper uitgebreid in op onze vragen, geeft de voor- en nadelen van diverse volledig elektrische occasions mede uit eigen ervaring. Bij het bekijken van deze occasions vraagt hij door om tot een beslissing te komen met welke (Volvo XC 40) wij een proefrit gaan maken. Hierna komt hij met nog een andere occasion die nog beter aansluit bij onze wensen. Als we de volgende dag het aankoopgesprek voeren, krijgen we nog een uitgebreid servicepakket als korting op de verkoopprijs en een mondelinge gebruikshandleiding in de auto. Al met al een uitstekende koopervaring die veel vertrouwen geeft om onze Volvo XC 40 bij garage Heije te laten onderhouden.
9 September 2026
René
EDE
Wij zijn heel tevreden of deze garage Vriendelijke je goed afgeleverd. Dik voor me klaar!
5 September 2026
Toine
Ede
Werd telefonisch eerst overlegd wat er moest gebeuren en wat de kosten waren.
28 August 2026
Jan Kees
Ede
Goed contact en afspraken komen altijd goed!
28 August 2026
Everhard van Haren
Ede
Ik heb vorige week mijn nieuwe auto daar opgehaald. Alles tot in de puntjes verzorgd en mooie deal. Echt aanrader!! Thnx Harrold en team!
24 August 2026
Jan Haro
Maarn
Relatief korte wachttijd. Constateringen tijdens het onderhoud eerlijk besproken. Goede prijskwaliteit verhouding.
22 August 2026
Otto Ghuijs
Ede
Zeer prettig op alle vlakken
21 August 2026
Trudy
Renswoude
Weer fijn en vriendelijk geholpen.
14 August 2026
Hans
Rijswijk
Dit is dan me 11e en 12e auto gekocht bij Heije , dese keer 2 in 1 keer. God contact kan niks anders zeggen dat voor mij naar 18 jaar geen andere garage meer
14 August 2026
Francois
Veenendaal
Ik had een afspraak voor een banden wissel, helaas bleken de banden niet besteld te zijn. Maar het probleem is keurig opgelost. Ik kreeg een gratis leenauto mee en ‘s middags stond de auto alsnog klaar op nieuwe banden.
12 August 2026
JW
Meer dan goed
3 August 2026
Frans
Veenendaal
Er was goed overleg over de resultaten van de APK keuring en een onderdeel dat vervangen moest worden (dat in een vooroverleg was besproken en werd besteld) werd gelijk gerealiseerd. Cliëntvriendelijk.
23 July 2026
Paul
Ede
Goede service en nette prijzen ga zo door
22 July 2026
Janneke
Stroe
Mensen staan klaar als dit nodig is
20 July 2026
Kees Dorrestijn
Veenendaal
De elektromotor in mijn audi Etron had het begeven. Auto opgehaald door Heije, leenauto gekregen, zeer goed gerepareerd en uitstekende service!
20 July 2026
Marco
Utrecht
Vanaf de aanmelding via de telefoon (er wordt actief meegedacht om een gaatje in de agenda te vinden), het contact met de werkplaats (naast dit en dat wat afgesproken was vinden we ook nog zus en zo bij de APK - wil je dat we dat ook repareren?), het krijgen van een vervangende auto, de snelheid van afhandeling, reparaties die al jaren steeds precies voldoende zijn, en een betrouwbare eindprijs. Kortom: als ik 6 sterren kon geven deed ik dat, maar nu dus 5 uit 5!
19 July 2026
Han
Bennekom
Snel geholpen en uitstekende service.
13 July 2026
Gert-Jan
Lunteren
Je wordt altijd keurig te woord gestaan
12 July 2026
N.A Nieuwenhuis
zeer ervaren en goed
12 July 2026
Amdijkerman Dijkerman
Wageningen
Vriendelijk geholpen, snelle service van bekwame monteurs.
10 July 2026
Ron
Wageningen
Al ruim 15 jaar kom ik bij Autogarage Heije en ik ben nog nooit teleurgesteld. Ze staan altijd voor me klaar, zijn eerlijk, behulpzaam en denken met je mee. In de loop der jaren heb ik er meerdere auto's gekocht en dat is altijd naar volle tevredenheid verlopen, zonder gedoe. De monteur is zeer vakkundig en de medewerkers aan de balie zijn altijd vriendelijk en gastvrij. Een garage waar je met een gerust hart naartoe kunt. Absoluut een aanrader!
25 June 2026
Francois Bukviel
Veenendaal
We zijn hier bij aanschaf van een andere auto erg plezierig geholpen. Er werd door Jos meegedacht ook toen de bankbetaling lastiger verliep door een weigerende bankpas. Als we meer in de buurt woonden zou dit zeker onze favoriete garage zijn.
23 June 2026
Joop
Gooden
Al jaren klant bij vakgarage Heije. Een prettig no nonsense bedrijf. Al diverse auto’s hier aangeschaft en altijd het onderhoud laten doen. Eerlijk en betrouwbaar!
22 June 2026
JvW