Laden reviews...
108 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen Vakgarage Heije als een professionele en klantgerichte garage. Het personeel wordt vriendelijk en deskundig genoemd en het overleg is helder. Reparaties en afleveringen verlopen betrouwbaar met duidelijke uitleg over kosten. Klanten ervaren de service als betrouwbaar en zeer positief.
Er was goed overleg over de resultaten van de APK keuring en een onderdeel dat vervangen moest worden (dat in een vooroverleg was besproken en werd besteld) werd gelijk gerealiseerd. Cliëntvriendelijk.
23 July 2026
Paul
Ede
Goede service en nette prijzen ga zo door
22 July 2026
Janneke
Stroe
Mensen staan klaar als dit nodig is
20 July 2026
Kees Dorrestijn
Veenendaal
De elektromotor in mijn audi Etron had het begeven. Auto opgehaald door Heije, leenauto gekregen, zeer goed gerepareerd en uitstekende service!
20 July 2026
Marco
Utrecht
Vanaf de aanmelding via de telefoon (er wordt actief meegedacht om een gaatje in de agenda te vinden), het contact met de werkplaats (naast dit en dat wat afgesproken was vinden we ook nog zus en zo bij de APK - wil je dat we dat ook repareren?), het krijgen van een vervangende auto, de snelheid van afhandeling, reparaties die al jaren steeds precies voldoende zijn, en een betrouwbare eindprijs. Kortom: als ik 6 sterren kon geven deed ik dat, maar nu dus 5 uit 5!
19 July 2026
Han
Bennekom
Snel geholpen en uitstekende service.
13 July 2026
Gert-Jan
Lunteren
Je wordt altijd keurig te woord gestaan
12 July 2026
N.A Nieuwenhuis
zeer ervaren en goed
12 July 2026
Amdijkerman Dijkerman
Wageningen
Vriendelijk geholpen, snelle service van bekwame monteurs.
10 July 2026
Ron
Wageningen
Al ruim 15 jaar kom ik bij Autogarage Heije en ik ben nog nooit teleurgesteld. Ze staan altijd voor me klaar, zijn eerlijk, behulpzaam en denken met je mee. In de loop der jaren heb ik er meerdere auto's gekocht en dat is altijd naar volle tevredenheid verlopen, zonder gedoe. De monteur is zeer vakkundig en de medewerkers aan de balie zijn altijd vriendelijk en gastvrij. Een garage waar je met een gerust hart naartoe kunt. Absoluut een aanrader!
25 June 2026
Francois Bukviel
Veenendaal
We zijn hier bij aanschaf van een andere auto erg plezierig geholpen. Er werd door Jos meegedacht ook toen de bankbetaling lastiger verliep door een weigerende bankpas. Als we meer in de buurt woonden zou dit zeker onze favoriete garage zijn.
23 June 2026
Joop
Gooden
Al jaren klant bij vakgarage Heije. Een prettig no nonsense bedrijf. Al diverse auto’s hier aangeschaft en altijd het onderhoud laten doen. Eerlijk en betrouwbaar!
22 June 2026
JvW
Ede
Goed geholpen door de medewerkers. Auto werd netjes afgeleverd.
22 June 2026
Ingrid
Opheusden
Ging na de garage, olieprobleem, werd gelijk geholpen, zsm een afspraak kunnen maken.
10 June 2026
Helma
Ede
Aardige mensen die je graag willen helpen
9 June 2026
Theo
Ede
Wij hadden een storing, kon gelijk terecht en snel geholpen.
8 June 2026
Rob van der Duim
EDE GLD
7 June 2026
W
W
afspraken nagekomen en goed werk geleverd
5 June 2026
Bert
Lunteren
Ik kocht bij Vakgarage Heije een tweedehands Kia EV6 en het hele traject was opvallend prettig. Het was zaterdag 45 min voor sluitingstijd maar ik kon rustig nog een proefrit maken. Na mijn proefrit namen ze ruim de tijd om alles uit te leggen en elke vraag serieus te beantwoorden. De onderhoudshistorie werd direct opgevraagd en zorgvuldig doorgenomen. Mijn opmerking over een opvallend geluid van de elektromotor werd uitgezocht en direct opgelost, zonder iets te bagatelliseren. Wat ik vooral waardeerde: geen spoor van verkoopdruk, gewoon eerlijk en prettig contact. Ook na de aankoop bleef het professioneel. Mailcontact verliep snel, duidelijk en met een faire houding in de onderhandeling. Kortom: een top ervaring. Goede autoverkopers bestaan echt nog!
N.v.t.
5 June 2026
Barry
Eefde
Vakkundig, snel en zeer vriendelijke service
25 May 2026
Stefan
Ede
Je wordt heel fijn geholpen en het overleg vanuit de garage met klant is open en eerlijk. Er wordt niets aan de auto gedaan zonder overleg.. Met andere woorden, je weet wat de kosten zijn van het onderhoud. Wel zo fijn dat je bij het ophalen van je auto niet voor een verrassing staat.
22 May 2026
Edith
Ede
Snelle en goede service! duidelijk en service gericht.
22 May 2026
Erwin
Ede
Bij aankomst werd de auto vanuit de wasstraat voor ons neergezet, ga maar even rijden, sleutels lagen in de auto, geen rijbewijs of andere id nodig. Bij terugkomst was de garage gesloten maar 4 man zaten op ons te wachten en verzekerde ons dat ze geen haast hadden. De maandag na de proefrit waren we er uit en hebben de auto aangeschaft.
20 May 2026
Edwin
Vianen
Goed en beleefd geholpen
14 May 2026
Vincent
Veenendaal
Zoals altijd weer prettig geholpen, er wordt altijd goed meegedacht met de klant over reparaties, het maken van een afspraak en het gebruik van een leenauto.
13 May 2026
Arjan