uitstekend
Altijd netjes geholpen. Goed en eerlijk advies, prima service. Er word zoveel mogelijk rekening gehouden met (in mijn geval) beperkte financiële middelen. Niets dan goeds te zeggen over het hele team.
ben sinds 2009 klient van dit bedrijf en het bevalt nog steeds uitstekend
toegankelijk en plezierig
Snel en goed geholpen super aardige en attente mensen!
Deskundige mensen met een hart en liefde voor auto\'s!
Uitstekende service.
Uitstekend autobedrijf met een hoge mate van deskundigheid, klantvriendelijk en prima service.
Prima bedrijf, vakmensen! ze weten waar ze mee bezig zijn.
Persoonlijke behandeling. Goede coulance.
Competent, men weet raad, prima vaklieden en, last but not least: Afspraak is afspraak, dat heb ik kunnen vaststellen. (overigens: de koffie is goed en tijdens de pauze is er conversatie!)
vriendelijk tegenover de klant en goede service
De werkzaamheden werden naar volle tevredenheid uitgevoerd
Goede dienstverlening en correcte afhandeling. Factuur kwam overeen met de geadviseerde prijs. En werd eerst melding gemaakt van de uit te voeren reparaties.