na telefonische uiteenzetting van de klacht auto bij het bedrijf achtergelaten. De volgende dag bleek de klacht gelokaliseerd en verholpen.
Ik ben een leek wat auto\'s betreft maar bij Stoebo krijg ik goede hulp, vriendelijkheid en ook prijs kwaliteit is prima.
Zeer goede ervaringen met de service van dit autobedrijf
Vriendelijke en snelle en goede service.
Ivo Stoebo is een ontzettend vriendelijke man die luistert naar het probleem en eventueel met oplossing kan komen. Deze man heeft mij meerdere keren prima geholpen. Ook als ik zelf het probleem wil verhelpen kan en wil Ivo adviseren. Ik zit er aan te denken om Stoebo als mijn vaste garage te maken waardoor Ivo twee auto\'s erbij heeft in onderhoud.
Nog maar kort maar tot nu toe prima. Duidelijke en eerlijke communicatie.
Zeer tevreden, vriendelijk en behulpzaam personeel
Vlot en vriendelijk hulp
Klant gericht, perfecte service, heel snel en betrouwbaar.
Klant vriendelijke en corecte afhandeling
plezierig en informatief,vakkundig.
Klantvriendelijk vakkundig en betrouwbaar personeel waarbij de klant en zijn auto centraal staan
De rekening is me tegengevallen,terwijl ik precies 4595 km heb gereden, De auto was bij de koop in prima staat en goed nagekeken, en heb hem nog geen jaar.
goed, vriendelijk en behulpzaam
Netjes werk. Goede monteurs.(goed opgeleid) Verstand van zaken. Snel dingen regelen. De klant staat bij hun voorop. En zeer nette service.
Goede uitleg over de vragen die men stelt, en men stuurt je niet met een kluitje het riet in.
een betrouwbaar en goed adres voor een voor een eerlijk en deskundig advies.
Reparatie was goed en snel.
Stoebo heeft mij een perfect werkende en hoed uitziende Citroen XM uit 1998 geleverd. Goede service en vriendelijk bedieningen enver werd uitgebreid de tijd voor je genomen.
zeer ervaren vakmensen in dienst . Snelle hulp en vertrouwend. Super !
uitstekend