Goede vlotte service en vriendelijke medewerkers. Al jaren mijn vertrouwde adres waar mijn auto in goede handen is.
Wat een service krijg je hier..top
Een week lang geduurd voor van een rem en onze airco heeft een vreemd geluid en als je het aan zet stinkt het.
Luisteren goed. Denken mee. Goed overleg over de mogelijke oplossingen. Geven goed advies. Nemen de tijd voor je.
Stuurbekrachtiging pomp stuk, snel geholpen en leenauto geregeld
klantvriendelijk en vertrouwd.
Prima autobedrijf met vakbekwame monteurs. Voordat er een reparatie wordt uitgevoerd vindt er eerst overleg plaats met de klant waarin een helder advies wordt gegeven.
Prima, vriendelijk, deskundig, geduldig. Ik blijf komen.
Prima bedrijf
in goed overleg de mankementen besproken en gerepareerd. in tussentijd een leenauto kunnen mee krijgen na 1 dag auto weer klaar
goede ervaring
Goed advies en correcte afhandeling.
Prettige en snelle service bij autohuur (zelf op zondag - om dat het uitkwam)!
Dit was de eerste keer dat ik met pech met mijn auto naar Stoebo ben geweest. De service werd als positief ervaren.