Is altijd goed. Over deze rekening kan ik niet uitmaken wat mijn korting is van het Autoplan?
Zeer goed. Prima service, alles wordt voor de klant geregeld, duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel, een gemoedelijke sfeer en, niet het allerbelangrijkste maar toch, lekkere koffie.
Garage met gezellige kundige medewerkers.
Uitstekend,hulpvaardig
altijd duidelijke prijs afspreken snelle servive
Leuk bedrijf met dito medewerkers. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Dus nog echt voor de klant bedrijf!
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Het kan niet beter.
kom hier graag, zeer aardig personeel ( en de baas niet te vergeten) . een bakje koffie en een garage waar je nog in de werkplaats mag komen.
Persoonlijke klant benadering en duidelijke professionele uitleg werkzaamheden.
Geweldige verhuurder van busje voor een kleine verhuizing.
Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Nette prijzen en goed overleg.
Een geweldige garage en zeer vakbekwamen monteurs, En ook een duidelijke uitleg betr, de reparatie
zeer klantvriendelijk
kom al jaren bij stoebe altijd goede service en goede prijs