Goed geholpen.
Ik zou op zaterdag een busje ophalen voor 5u (sluitingstijd van het bedrijf op zaterdag via de site) voor het verhuizen van mijn dochter. Staat er op mijn voicemail dat ik om 16u zou komen en na bellen om 16.25u is de garage dus al gesloten en wil men mij niet meer helpen. Hele verhuizing is in het water gevallen, dubbele huur voor een maand. Wat een service! Ik raad STOEBO ten zeerste af!
Goedendag mevrouw van de Water, normaal gesproken reageer ik eigenlijk nooit op een beoordeling. Maar met deze ben ik het zo oneens dat ik een uitzondering maak. U belde voor een huurauto op zondag. Maar omdat wij dan niet open zijn heb ik met u afgesproken dat u deze zaterdagmiddag om 16:00uur kunt ophalen voor alleen het zondag tarief. Toen u zaterdag rond 16:00 er niet was heb ik u gebeld en uw voice-mail ingesproken. Prima service volgens mij tot nu toe. Vervolgens belt u mij ongeveer 16:30 terug en bent u verbaasd dat ik u niet meer kan helpen. En u gaat nog een stap verder. U schrijft een beoordeling waarin u ons eigenlijk de schuld geeft voor een fout die u zelf gemaakt heeft. En dat vind ik niet heel netjes en/of chique. Ook ik was niet blij met de hele gang van zaken want de voor u ingeplande auto stond wel keurig voor u klaar, uiteraard. Alleen was dit nu voor niets. Mocht u de behoefte hebben op mijn reactie te reageren dan graag met een kop koffie bij ons aan tafel. Vr.groet, Iwan Stoel.
Afspraak is afspraak
Hele.fijne en goede ervaring. Perfecte Service waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.
Wordt adequaat geholpen, heldere uitleg.
Goed!!
goede dienst verlening huur wagen en duidelijke uitleg
Prettige bediening, adequate responsie op vragen, goede afhandeling
Prima service, we huren al jaren bij jullie en het reserveren en bijbehorende dienstverlening zijn altijd goed voor elkaar.
gewoon goed, en stoebo denkt mee bij gecompliceerde werkzaamheden
Beste service en klantvriendelijk.
Goede ervaring,staan direct voor je klaar.
Stoebo heeft vakkundige monteurs die klantgericht naar een oplossing zoeken. Het probleem en de benodigde oplossing worden helder uitgelegd alvorens ze beginnen met de reparatie.
Goede ontvangst en uitleg, top.
Twee Bussen 9 pers gehuurd voor dagje Antwerpen met Muziek & Showband Hollandia Bolsward. Ideaal en wat een comfort om mee te rijden . Wij raden iedereen dan ook aan om een busje te huren bij Autobedrijf Stoebo . Top geregeld !!
Kende dit bedrijf van enkele jaren geleden, kwam op de camping in Friesland zonder stroom te staan met de auto, gebeld en even later monteur aanwezig. Verder de rep aan de garage gedaan. Super deze service.