Vriendelijk geholpen, goede auto
Goed komen er al jaren.
goed en nette behandeling
Erg tevreden met dit bedrijf
Vriendelijke mensen en denken tenminste oplossingsgericht. Zijn vlot en nette prijzen. Ook bij schades een goed adres Kan menig garage een voorbeeld aan nemen. Chapoo
Vlotte service,flexibel
Prima!
Een prima en eerlijk bedrijf. Al jaren goede ervaring met Stoebo. Een prettige en persoonlijke benadering van het vakkundige personeel.
hulpvaardig en bereid tot hulp kwalitatief zeker in orde.
Kennis kunde en service. Garantie,in mijn geval schokbreker,wordt zeer goed opgelost.fijne medewerkers.ga zo door
Er word altijd meegedacht aan een goede en passende oplossing van het probleem. Ze staan altijd voor je klaar met raad en daad. Heel prettig om naar hun toe te gaan.
Via het internet meerdere maken geprobeerd om een auto te reserveren. Dat lukte steeds niet, want wannneer ik de datum wilde aanklikken ging het fout. Na telefonisch contact was het huren van een auto zo geregeld.
Goede en correcte communicatie
Vriendelijke medewerkers die met je meedenken