we worden al heel lang uitstekend geholpen door Leo, en nu ook door de nieuwe eigenaren. Ga zo door en veel succes
Na schade werd ik vlot, deskundig geholpen. Trouwens al jaren goede ervaring met deze garage en de vriendelijke medewerkers.
Vooraf gevraagd naar hoeveel de kosten zouden zijn van grote beurt apk keuring en schoonmaken van airco, toen wij de auto weer afhaalde bleek de rekening ruim 150 euro duurder uit te vallen Hier werden wij niet vrolijk van De reden hiervan was dat ze verkeerde berekening had gegeven. Dit werd door jullie medewerkster meegedeeld!
dit moet ik nog afwachten, na de eerste keer. Voelt goed.
Deskundig en snel advies.
Ik was blij met het feit dat ik kon kiezen tussen een onderdeel van de originele Toyota dealer, of een veel goedkopere universeel onderdeel. Dat scheelde bijna de helft. Dat was zeer prettig.
Een auto is voor mij een vervoermiddel van A naar B. Verder ben ik a-technisch en is de werking van een auto voor mij een groot raadsel. Mijn auto doet het wel of niet en in dat laatste geval heb ik een uitdaging. Gelukkig kan ik vertrouwen op de deskundigheid bij Autobedrijf de Kort, waar ik het gevoel heb als klant behandeld te worden en ook geholpen wordt.
Na inplannen afspraak voor APK keurig bericht terug dat afspraak was vast gelegd. Op mijn verzoek zijn gelijktijdig enkele "voorrechten" van uit de VETOS pluspas uitgevoerd. Is ook netjes op de factuur omschreven.
Zeer goede service, men doet wat men zegt.
Elk jaar herinnert Garagebedrijf De Kort ons aan de bijna verlopen VETOS mobiliteitskaart. Hoewel wij hier nog nooit gebruik van hebben hoeven te maken, is dit toch een veilig gevoel. En dat ook nog voor een voordelig tarief!
vriendelijk personeel
Ik heb zelf geen verstand van auto's. De garage voelt vertrouwd.
Goede dienstverlening .jammer dat afspraak wordt gemaakt op tijdstip van koffiepauze terwijl ik zou kunnen wachten. Dus beter een afspraak op later tijdstip maken.
Ik kreeg mijn auto niet meer in zijn achteruit. Direct werd ik geholpen, en na een kwartiertje was het weer gepiept. En op mijn vraag wat ik verschuldigd was antwoordde men: dit is gratis als service!!!!!! Dat kan dus NIET beter worden, wat een geweldige service.
Goede ervaring
Vlotte, klantvriendelijke afhandeling.
Probleem oplossers
De zin hierboven bevat alle factoren die nodig zijn om je klant met vertrouwen te helpen.
Mijn winterbanden zijn omgewisseld ik was zelf een beetje laat met de afspraak want het rijd wel beter met de zomerbanden zal hetde volgende keer eerder doen
Vriendelijk, behulpzaam en netjes geholpen.
Prettig samenwerken, kundig en vriendelijk personeel. Duidelijke factuur. Tip: Leenfiets mag iets comfortabeler.
Een afspraak gemaakt, werkzaamheden conform opdracht uitgevoerd
Is weer vertrouwt
Ik, Hans, kan niet anders zeggen dat het contact wat ik hoofdzakelijk met Jurgen heb gehad in een woord geweldig is. Hij weet wat klantvriendelijkheid anno 2021 is.
Duimpje omhoog. Een deel van de uitlaat vervangen. Helaas moet ook het uitlaatspruitstuk met katalisator ook vervangen worden. Dit onderdeel wordt nu besteld en kan dan gemonteerd worden
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk