Snelle service, klaar terwijl ik wacht met een bakkie koffie erbij.
Plaats betreft keuring
Ik was vergeten mijn Mobiliteitspas en Pluspas te verlengen. Gelukkig kon de administratief medewerkster dit nog snel voor ons regelen voor onze vakantie. Dank je wel, garage De Kort!
er waren een paar problemen met mijn auto. Deze deze zijn snel en correct opgelost
Word altijd netjes uitgelegd als er iets is met de auto. Word vriendelijk geholpen.
Snelle service .
Heb al enkele jaren goede ervaring met Autobedrijf de Kort. Als bepaalde auto onderdelen niet meer leverbaar zijn weet dit autobedrijf meestal wel een goed alternatief te vinden. Service en vriendelijke benadering staan bij de Kort voorop.
Gooede service
Goede informatie en duidelijke uitleg. Perfect afgeleverd!
Snel afhandeling voor het omleggen van winter naar zomerbanden. Beetje jammer als je de medewerker die op kantoor zo respectloos naar de schoonmaakster is. Je hoort dit als klant en vind dat iedereen gelijkwaardig is.
Binnen 5 kwartier kleine beurt afgehandeld en ik kon in de showroom op eea wachten.
goede ervaringen
Staan altijd voor je klaar.
Goede service en deskundig voor een nette prijs
alls goed geregeld
Afspraak voor een 100dkm beurt. Uitgevoerd conform afspraak. Op tijd klaar. Eigenlijk gewoon zoals het hoort.
Snel geholpen bij APK en keurig overleg bij extra kosten
Snel goed en kundig geholpen tegen een prima tarief.
Héél correct
Vriendelijk en vakkundig geholpen.
Keurig belletje bij bijzonderheden, reparatie in overleg.
Zeer vriendelijk en vakbekwaam
We zijn al jaren klant.
ik vind het een goede en klant vriendelijk garage, goed en kundig personeel
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk