Zoals boven en netjes de kosten uitgelegd
Mijn uitlaat was afgebroken, en binnen een dag was hij gerepareerd.
Eerste kennismaking met Jurgen, direct een goed gevoel gekregen. Afspraak werd bevestigd met een mail. Garage netjes en schoon. Vriendelijke begroeting. Alleen gekomen voor een diagnose, met een niet veel voorkomende auto. Een keurige uitleg gekregen wat er mis was. Daarbij een duidelijke offerte zonder tijdsdruk. Een garage waarbij de klant centraal staat en waarbij je je geen nummer voelt.
Met een lekke band naar de garage en weer super snel de band gerepareerd
Klantvriendelijk, snelle hulp, prijs kwaliteit prima.
Ik ben erg tevreden over Autobedrijf de Kort. Ze hebben mijn Ford C‑Max snel en professioneel onderhouden, inclusief het vervangen van de remblokken en olie. De communicatie was helder, de prijs eerlijk en de auto rijdt weer perfect. Zeker een aanrader!
Ook dit jaar onze Suzuki Vitara naar autobedrijf de Kort voor een beurtje & APK met de afspraak dat ik erop kon wachten. Ook moest de pechhulp (Eurodekking voor € 50,- ) worden verlengd. Punctueel op tijd geholpen nadat ik vriendelijk te woord was gestaan. Na een klein uurtje was de kleine-beurt uitgevoerd samen met de APK. Ook werd direct de pechhulp geregeld. Direct er een advies bij voor de volgende beurt over 15.000 km (vervangen remblokken) zodat daar rekening mee kan worden gehouden. Al met al een prima prijs voor vakkundig onderhoud in combinatie met klantvriendelijkheid
Duidelijke communicatie en prima service.
De prettige kennismaking deed mij beslissen het onderhoud aan de Kort toe te vertrouwen. Ik heb een betrouwbare indruk, maar kan de kwaliteit nog niet beoordelen, al heb ik geen twijfels. En er wordt meegedacht
Ben goed geholpen en alles netjes en volgens afspraak
Hele fijne en kwalitatief goede auto gekocht. Vriendelijk en kundig geholpen. Ook goede inruil/totaalprijs.
Altijd aandacht ook voor kleinigheden die voor jezelf heel belangrijk kunnen zijn
Geen wachttijden van maanden. Geen onnodige afspraken. Geen verborgen kosten. Geen verrassingen. Gewoon veel fijner en goedkoper dan de grote dealers.
Met een kapotte koplamp even gebeld. Kon direct langskomen en binnen 5 minuten was het weer opgelost. Hele fijne garage !
Behulpzaam, vriendelijk, alles perfect volgens afspraak, goede service,
Was er voor een APK keuring en een onderhoudsbeurt. Ben naar volle tevredenheid geholpen.
Aardig, efficiënt En communicatief. Nml er was niet meteen tijd om me telefonisch van een goed advies te dienen (er zou ca een uur later worden teruggebeld), maar toen ik ter plekke was werd dit toch even speciaal toegelicht (kleinere bezetting dan normaal + een acute dringende kwestie). Dat vind ik goed voor een onderneming, als het beeld op die manier bewaakt wordt.
Prima bedrijf, korte lijntjes, denken met je mee, vriendelijk, niets is te veel, snelle en goede service!
Zeer klantgericht
Ze maken tijd en denken mee, ongeacht het merk van de 'oudere' auto Mitsubishi 17-XJ-FL
Vakkundig, correct, punctueel en vriendelijk.
Voor eerste werkzaamheden aan mijn auto
Goede service, vertrouwd
Ik heb pas een auto gekocht en de heer Dennis heeft mij goed geholpen en uit gelegd hoe alles werkte
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk