Klein probleem werd meteen netjes verholpen
Prima service, keurig snel tijd gebeld na gereedkomen afspraak, gedaan wat gevraagd is
Alleen het is Mevrouw en niet Dhr :)
Vriendelijk en goed werk!
Storing aan HUD zeer goed verhoplen
Prima. En een stuk fijner en goedkoper dan Louwmans Waalwijk. Een ex-leaseauto. Geen verplicht onderhoud meer bij Louwmans Waalwijk. De Kort reageert veel sneller, afspraken staan geen maanden uiteen. De prijs is eerlijk en goed. Geen gedraal of geldklopperij. Kortom, ik ben blij met mijn auto en met De Kort :)
Vriendelijk en kundig personeel
Ik kwam eigenlijk te vroeg voor mijn afspraak, maar er werd direct begonnen met de beurt voor mijn auto. Ik heb gewacht totdat de auto klaar was. Het wachten werd veraangenaamd door koffie, televisie en een prima wifi-verbinding.
Onze auto heeft een grote beurt gehad.
Prettig contact zonder gewichtigdoenerij
Ik heb nog geen ervaring maar via Mw Kremers ben ik bij jullie Fa. gekomen en zij heeft hele goede ervaring al jaren lang.
Denken mee, overleggen eerst bij grote reparaties
fijn en vlug geholpen bij mijn automankement
Ik ben zeer te spreken over groot onderhoudsbeurt.
Snelle en vakkundige service
Op tijd geholpen, met goed resultaat.
in de ochtend gebeld voor een probleem en kon meteen langskomen. Direct probleem verholpen en advies gekregen
Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Ze zijn heel klantvriendelijk.
Altijd bereid om snel te helpen en mee te denken.
Zeer tevreden , correcte service
Vriendelijk en goed.
Zeer tevreden.
Zeer goede service. Luisterend oor.
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk