Ik ben heel goed en snel geholpen
Goed, snel en netjes geholpen en behandeld. Prettige ervaring.
Ik kan deze garage van harte aanbevelen!!!!!!
Heel goed geholpen met de reparatie van de auto
De communicatie was helder en de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.
Alles volgens afspraak uitgevoerd
Fijne garage. Eerlijk als er iets vervangen moet worden.
De auto van mij 88 jarige vader was iets mis mee met het mediaplayer scherm, van daaruit bleef de achteruit rij lamp branden, zelfde dag nog gefixed! Heel blij mee. Jolanda Vermeulen
ik kom hier al jaren en vindt het een heel fijn bedrijf,.
Er wordt tijd voor je genomen en met je meegedacht.
Klant wordt direct geholpen,klantvriendelijk.
Al meer dan 35 jaar mijn vaste garage. Altijd tot volle tevredenheid geholpen. Bij de onderhoudsbeurten wordt ik altijd op de hoogte gebracht wat er moet gebeuren aan de auto en of dit akkoord is.
Er worden niet vel woorden, maar wel daden verricht.
Goed te woord gestaan, uitleg gegeven, geholpen. Verkoop goed afgerond en service top! Staan voor je klaar.
Zeer blij met de wijze waarop een probleemsituatie is opgelost!
Lekker vlot geholpen! Ik had klep van dashboardkastje losgestoten en kreeg hem niet meer teruggeplaatst! Ik was al thuis en moest de volgende dag weer met de auto! De Kort gebeld en mocht na werktijd nog even langskomen! Medewerker had klep zo teruggeplaatst! Prima service!!
Duidelijke prijsafspraken en zeer netjes uitgevoerd
correcte vriendelijke en vakkundige monteurs.
Altijd bereid om op korte termijn te helpen. Goede service. Heel klantvriendelijk.
Fijne garage, deskundig personeel, persoonlijke aandacht. Oplossingsgericht
Kom hier al jaren en wordt altijd naar volle tevredenheid geholpen
Snel, goed en vriendelijk
Auto had groot onderhoud nodig. Vooraf is door de garage duidelijk gecommuniceerd wat er nodig was, wat de kosten zouden zijn en wanneer de auto weer klaar zou zijn. E.e.a voor normale prijzen zonder onnodige toevoegingen. En deze mensen houden zich aan hun afspraken. Heel erg fijn! Hier heb ik onze auto's graag in onderhoud.
Alles volgens afspraak, prettige communicatie
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk