perfect

kundigheid vriendelijkheid en werd snel geholpen.

Super vriendelijk en correct

Jaarlijkse apk, altijd volgens afspraak en keurig afgehandeld.

Geweldige behandeling,service, begeleiding en afwerking van aankoop auto

Fantastish

Probleem weer snel opgelost

Borgdorff auto's zorgt altijd dat je auto weer snel de weg op kan

Goed en vertrouwd bedrijf.

Goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs, vertrouwd en heel prettig en snel geholpen.

top service!

op vrijdag eind vd ochtend gebeld ivm lege/kapotte accu. Hadden de auto 's avonds nodig. Er werd meteen een nieuwe accu besteld en de zelfde middag nog geplaatst, terwijl het best druk was in de garage. Mannen bedankt!

Zeer vriendelijk, correct,duidelijk, Komt afspraken na.

Staan altijd voor je klaar

Top zaak

Uitstekend!

Goede en snelle service en vriendelijke medewerkers.

Altijd prima service voor de apk en beurten

Fijne garage! Ik breng onze auto's altijd hier heen. Leuk contact met de eigenaar en monteurs, altijd netjes op tijd klaar en krijg bericht wanneer het allemaal gereed is.

Goede service en erg mooi autootje.

Goede service en erg mooi autootje.

Snel, vriendelijk en betaalbaar.

Altijd vriendelijk personeel, en de kosten vallen mij altijd mee. Niet voor niets gaat mijn familie naar Borgdorff Auto's.

reparatie

很好

Top ervaring

Uitstekend geholpen.

Altijd vriendelijk

Er word goed naar je geluisterd en erg behulpzaam

Superservice als altijd

Perfecte plek om een 'nieuwe' occasion te kopen of om je auto in onderhoud te hebben. Zeer goede service!

uitstekende service

Hier al jaren klant en het blijft me verbazen hoe goed en snel je geholpen wordt. Top mensen en een super garage die altijd kwaliteit leveren.

Snelle service

Snelle service, Doen goed hun werk. En zijn vriendelijke

Prima (after sales) service

Niets aan toe te voegen

Goeie en snelle service

Vanmorgen mijn auto gebracht voor apk en grote beurt met de mededeling dat ik tussen 10.15 en 11.30 niet bereikbaar was voor overleg reparaties. 8.20 uur al gebeld over wat er aan mijn auto moest worden gedaan meteen met de kosten berekening en duidelijke uitleg waarom. Om 13.00 uur al SMS dat auto klaar stond. Dus er wordt goed geluisterd naar je wensen en mijn auto rijd weer super

Zeer tevreden over de deskundigheid en bereidwilligheid. Had een acuut probleem en werd gelijk verlopen. Volgende dag alweer op pad :)

Eerlijk advies en prijsopgave

Mijn auto moest voor de APK en een beurt. Er moest heel wat aan gebeuren, maar de uitleg was logisch en to the point. Er werd duidelijk vertelt wat er aan de hand was, en wat er moest gebeuren om door de APK te komen.

Top garage

Eerste keer bij deze garage APK gedaan. Super service. Werd keurig gebeld dat er iets vervangen moest worden met gelijk de kosten erbij. Sms'je dat auto klaar was. Eerlijk, transparant en zeer vriendelijke service. Ik heb mijn garage gevonden.

Ik ben blij met mijn inruil.

Vakwerk door de meest klantvriendelijke mensen.

Ik kom al een aantal jaar bij dit bedrijf. Er zijn een aantal momenten geweest waarbij ik echt hulp nodig had met mijn auto. En iedere keer werd er meegedacht om het probleem op te lossen. Echt top!

Molenstraat 71 B

2681BN Monster