zeer goed

N.V.T.

Fijne garage en klantvriendelijk

Vriendelijke mensen en je wordt gebeld wat er zou moeten gebeuren en wat de kosten zijn. Geen verrassing achteraf.

Prettige betrokken monteurs die je ook even toelichten hoe en wat.

Bij 'intake' wordt al aangegeven wat er gaat gebeuren en wat misschien aan de orde kan zijn. Als het anders is krijg ik keurig een telefoontje om even af te stemmen. Ik word goed geholpen, ervaar het vakmanschap en de drive om zaken helder/opgelost te krijgen tegen een normale prijs, goede prijs/kwaliteitsverhouding dus ook.

Superservice

Binnen 1 uur waren ze klaar met mijn auto. Toppers die gasten

Klantvriendelijk

Goede ervaring met borgdorff. Je wordt er netjes geholpen. Duidelijke afspraken en geen overdreven verkooppraatjes.

Altijd goed geholpen

Ik kom al jaren van ver buiten Monster speciaal naar Borgdorff. Elk jaar perfect geholpen. Aardig. Professioneel en kundig.

Vriendelijke verkoper, goede voorraad auto's.

Jos is een hele aardige en behulpzame man. Soms wat moeilijk te bereiken. En heeft een mooie keus in kleinere occasions.

Ze maken altijd tijd voor je

Ze zijn oplossingsgericht kijken naar alternatieven

Uitstekende service verlening!

Borgdorff Auto's heeft kennis van zaken, hun estimates omtrent verwachte kosten zijn altijd correct, je wagen komt er beter uit dan dat'ie er inging.

Superdik

Betrouwbaar en goede service en behulpzaam!

Goed geholpen ben super tevreden

De service is altijd goed!

Goede service en eerlijk advies heel tevreden zijn wij!

Wordt altijd goed geholpen

Uitstekende service

Heldere uitleg bij wat er allemaal gedaan is

Zijn er voor je wanneer nodig.

Een oprechte garagist die meedenkt, oplost en betrouwbaar is en tegelijk betaalbaar.

Uitstekend!

Snel, adequaat en vriendelijk

Geweldig.

Al jaren goede ervaringen

Betrouwbaar eerlijk transparant Snel behulpzaam

Zoals altijd zeer tevreden!

Auto voor de APK, een beurt en raar geluid bij voorwiel, gebracht. Rijd weer als een zonnetje.

Weer snel en naar tevredenheid geholpen

Weer snel en naar tevredenheid geholpen

Snel en goede service

Vakkundige en hele fijne en aardige mensen. De keren dat ik ben geweest, ben ik heel snel geholpen. Ook goede service (zoals gratis mijn auto opgehaald bij mij thuis ivm lekke band). Betrouwbaar. Tot de volgende keer.

Staan altijd voor je klaar

Fijne garage

Goede zaak!

Op onze zoektocht naar een Opel Karl, zijn we bij Borgdorff in Monster terecht gekomen. Hier zijn we prima te woord gestaan en vonden we een ruim aanbod compacte wagens. Ook konden wij direct een proefrit maken in de een auto. De auto verkocht zichzelf al, dus dat scheelde de verkoper weer. De auto heeft keurig, zoals afgesproken, een onderhoudsbeurt gehad. Enige 2 puntjes van verbetering zijn de volgende. 1. Bij het afleveren van de wagen, was ik verbaasd dat ikzelf de wagen bij de plaatselijke Bruna op mijn naam moest zetten. Als dit door het bedrijf zelf zou gebeuren, zal dat de servicelevel aardig verhogen. 2. De wagen was van binnen niet schoongemaakt. Bij thuiskomst vonden ernstige vervuiling op en onder de achterste matten. Dus een goede check en op z'n een zuigertje erdoorheen maakt het plaatje compleet. Al met wel een aan te bevelen autobedrijf.

Fijne, eerlijke verkoop met verstand van zaken!

TOPverkoper!!!

prima service