Snelle afwikkeling na eerlijk advies

Tweedehands auto aangekocht elders en hier laten checken. Binnen een dag auto nagelopen en met advies en benodigde reparaties gedaan.

Vervelende klagende collega.

Was hier met een lekke band. Door een vriendelijk heer geholpen en behandeld. Terwijl op de achtergrond een ander heer van de garage loopt te vloeken over een k*t band die niets oplevert en de auto in de weg staat. Deze heer kan beter n kantoorbaan zoeken. Zeer vervelende irritante man. Terwijl de hr die mij hielp zeer content en behulpzaam was (pluim hiervoor) Mijn ervaring: door deze vloekende hr wil ik mijn geld niet meer uitgeven in deze garage. Was bereid om m’n apk te laten doen. Maar dit gedrag tolereer ik niet dus geen herhaling voor mij. Slechte smaak van gekregen. Getuigt van geen enkel respect naar klanten die zijn boterham uiteindelijk betalen!!!!!

Zoals altijd Uitstekend!

Al flink wat jaren breng ik mijn auto voor onderhoud eparatie naar Borgdorff. En na al die jaren ben ik nog steeds uitermate tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk en over de professionaliteit en vriendelijkheid van de mensen die er werken.

Zeer goede service en denken met je mee

Mijn auto is voor de APK keuring geweest. Ik ben zeer tevreden.

prima geholpen , snel , goed tegen een zeer billijke prijs

hoorde geluid onderuit mijn auto. Werd direkt naar gekeken. En ook snel opgelost . Tegelijk ook nog even voorlampje vervangen en handrem nagekeken. En dit alles tegen een meer dan redelijk tarief en aantal arbeidsuren

de beste garage van zuidholland

Een betere betrouwbare garage ga je nergens vinden...

Fijne service

Altijd goed en betrouwbaar

Altijd goed!

Ik kom hier al sinds ik mijn eerste autootje heb zo graag, de service is echt super goed en fijn, en ze gaan altijd met alle liefde net even dat stapje verder voor hun klanten!

top geweldig

Kan niet beter zeer deskundig

Goed en vriendelijk geholpen!

Klantvriendelijk en deskundig

Ik ben sinds 2009 klant bij Borgdorff Auto"s. Mijn auto wordt keurig onderhouden en grote reparaties worden vooraf besproken. Ook is altijd een leenauto beschikbaar. Een prettig bedrijf waar je graag terug komt.

Dit jaar voor de APK èn kleine beurt weer naar mijn "vertrouwde "garage!! Er bleken wat dingen vernieuwd te moeten worden, daarover werd ik gebeld èn in goed overleg werd dat gelijk aangepakt. Binnen een paar uur kon ik mijn auto weer ophalen. De vriendelijkheid prijs èn service was weer als vanouds!!! Dus zou ik zeggen ga zo door EN tot ziens. Vriendelijke groet.

Snelle goede service.

Wanneer ik ook kom, ze staan meteen voor mij klaar.

Betrouwbaar, niet te duur en aardige mensen.

In de morgen bracht ik mijn auto voor de APK en een kleine beurt. Ik werd netjes gebeld over meerkosten en kreeg het bedrag al door. Kreeg ook weer bericht toen de auto klaar was. Dat was al in de middag. Ik kan deze garage van harte aanbevelen.

Vriendelijke vakkundige mensen

Vriendelijke en vakkundige mensen. Geen poespas maar duidelijkheid.

jaarlijkse beurt volgens afspraak en service; zeer goede garage, bekwaam en klantvriendelijk.

Jaarlijkse beurt volgens afspraak en service; zeer goede garage, bekwaam en klantvriendelijk.

Uitstekend garantiewerk !

Cardan-as onder garantie vervangen, dat had ook anders uit kunnen pakken. IJzersterke actie met klantgericht handelen, hiermee een héle goede klantervaring opgedaan. Daarmee heeft Borgdorff een prijzenswaardig visitekaartje afgegeven, klasse !

Super geholpen. Fijn personeel. Ga zo door.

Vakmensen zonder poespas

Prettig contact met de mensen die het werk doen. Alles helder en duidelijk

Snel en goed geholpen

snel en goed verholpen en een goede prijs en kwaliteit

Vakkundig personeel, vriendelijk, top service. Niet duur

Vakkundig personeel Vriendelijk Top service Niet duur

Goed, snel en goedkoop

Prima vertrouwelijke garage

Vriendelijke garage

geweldig

ik kan nu voor de 100% veilig en comfortabel rijden , na een kleine beurt en de APK KEURING . En dat is het belangrijkste voor mij

Snel en goed geregeld en dat betaalbaar.

Prettig, persoonlijk, sympathiek.

Molenstraat 71 B